Zavřít reklamu

Dr DreMagazín Hollywood Reporter přinesl zajímavé informace o tom, že Dr. Dre natáčí vlastní seriál, který by se měl stát první originálním obsahem společnosti Apple v rámci chystané streamovací služby. Seriál nese název Vital Signs a padesáti letý miliardář, producent, raper, odborný poradce Applu, zakladatel Apple Music a v neposlední řadě také herec si v něm zahraje sám sebe. Vital Signs má být totiž poloatuobigrafické drama, které ukazuje život Dr. Dreho.

Seriál má být skutečné drama, které odráží život Dreho, který sice dokázal to o čem se může 7 miliardám lidí jen snít, ale na druhou stranu přišel o syna, prožil nemilosrdné detství a prošel si řadou dalších nepříjemností, které vzbuzují emoce. Právě na emoce se má seriál zaměřit a každý díl ukáže jednu z emocí Dreho.

Hollywood Reporter se podle vlastního tvrzení dostal až k tomu, že si jeho redaktoři měli možnost přečíst scénář seriálu a také další zákulisní informace. Podle všeho se první díly již začínají natáčet a nejedná se o žádnou procházku růžovým sadem, ale seriál naopak netrpí nedostatkem sexu a násilí. Podle Hollywood Reporter je vše ztvárněno velmi naturalisticky. Hlavní roli hraje sám Dre, který je zároveň také producentem, ovšem o finance se prý stará sám Apple. Vedle Dreho se v seriálu objeví například Sam Rockwell, který je známý z filmů jako Milujte svého zabijáka nebo The Moon, po jeho boku pak bude také Mo McRae, kterého můžete znát z role v Sons of Anarchy. Režii má pak na starosti Paul Hunter.

Seriál bude distribuován prostřednictvím chystané filmové služby Applu, do které by měl Apple vkročit také producentsky a nabízet po vzoru Netflixu a dalších vlastní obsah, který bude exkluzivně pouze v rámci streamovací služby od Applu. Zda tomu tak skutečně bude se dozvíme již v letošním nebo příštím roce.

tim-jim-and-dre

*Zdroj: hollywoodreporter.com

Dnes nejčtenější

.