Zavřít reklamu

icon 4230788_larger

Níže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

VeryPDF PDF to Text
Tento převaděč je univerzální iOS aplikace, která vám umožní převést PDF dokument do textového souboru. Také je prohlížečem pro PDF soubory, nabízí extrahování textu z PDF a možnost komprese souborů na ZIP.

[appbox appstore id958517581 oldprice=“2,99€“]

Compress Video
Compress Video je aplikací, která umí zmenšit videa a ušetří vám tak mnoho místa na vašem iOS zařízení. Samozřejmostí je zachování co nejlepší kvality videa.

[appbox appstore id691702600 oldprice=“2,99€“]

Wonderoom
Wonderoom je výkonný fotoeditor, který nabízí přehledné uživatelské rozhraní, které bylo vytvořeno pro rychlou editaci vašich snímků. Aplikace automaticky ukládá váš pokrok v editaci, takže můžete kdykoliv zavřít aplikaci a pokračovat kdykoliv se vám zachce. S Wonderoom budete mít naprostou svobodu při úpravě vašich snímků za pomocí filtrů, efektů, barev, rámečků a fontů. První verze je pro iPhone, iPad i iPod Touch a druhá verze je pouze pro iPad.

[appbox appstore id1053146472 oldprice=“0,99€“]

[appbox appstore id1054439660 oldprice=“0,99€“]

Reduce
Změňte velikost svých fotografií s praktickou aplikací Reduce. Tato aplikace vám umožní exportovat obrázky, které jsou přímo optimalizované pro jakoukoliv webovou stránku. Snadno zadejte limit rozměru a velikost fotografie a Reduce určí, jaká bude nejlepší kvalita fotografie. S touto aplikací přestanete bojovat se snímky, které jsou příliš velké na to, abyste je kamkoliv nahráli.

[appbox appstore id580474806 oldprice=“1,99€“]

Rude TimeTable
Potřebujete nějakou aplikaci, kam si poznamenáte kdy a kde máte přednášku?  Chcete mít neustále po ruce svůj rozvrh? Rude TimeTable vám pomůže mít přehled nad celým vaším studiem. Prostě si stáhněte oznamovací centrum, kde máte uvedené, které přednášky dnes máte. Ke každému předmětu si můžete poznamenat jména učitelů, číslo místnosti, kdy přednáška začíná, zadané úkoly a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1041687815 oldprice=“0,99€“]

Audio Tool
Audio Tool vám nabízí možnost přidávat, vymazat a extrahovat audio z vašich videí i Live Photos. Tato aplikace je výkonný audio nástroj, který vám umožní poradit si s nevhodným audiem, umožní vám přidávat písničky jako hudbu na pozadí, snížit celkové audio, změnit začátek audia a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1014230788 oldprice=“0,99€“]

ParkIt
S ParkIt můžete přestat hledat svůj automobil, jelikož tato aplikace vám jednoduše pomůže. Aplikace si zapamatuje, kde máte zaparkovaný svůj vůz a umožní vám přidávat poznámky či obrázky, abyste si snadno zapamatovali, kde vlastně auto stojí. ParkIt vám také bude posílat připomínky, abyste se vrátili dřív než vám vyprší lhůta parkování. Stačí si zadat čas, kdy se k autu musíte vrátit a aplikace vám dá vědět. Aplikace vám také pomůže najít tu nejrychlejší cestu k vašemu vozidlu. Upozorňujeme, že aplikace vyžaduje připojení k internetu. ParkIt je plně k dispozici pro Apple Watch.

[appbox appstore id893363998 oldprice=“0,99€“]

MiniStats
Aplikace MiniStats vám umožní kontrolovat stav vašeho iPhonu prostřednictvím Apple Watch. Pokud vás někdy zajímalo kolik procent baterie zbývá vašemu iPhonu a nechtělo se vám ho vyndavat (z kapsy, batohu apod.), tak je tato aplikace pro vás ta pravá. Dále zobrazuje WiFi a mobilní sítě, typ mobilní sítě (3G, LTE, ..), rychlost přenosu či volné místo v paměti.

[appbox appstore id998316368 oldprice=“0,99€“]

BusyBox
BusyBox vám umožní sledovat množství času, které trávíte nad jednotlivými činnostmi. Můžete také synchronizovat všechny údaje s Dropboxem a mít je tak k dispozici na všechna vaše iOS zařízení.

[appbox appstore id863003886 oldprice=“2,99€“]

Video Editor
VideoEditor je snadno použitelný video editor s plně funkčními editačními nástroji, filtry a dalšími efekty, se kterými můžete ozdobit vaše video. Aplikace vám umožní vystřihnout nechtěné momenty, přidat hudbu z vaší hudební knihovny, zpomalit/zrychlit rychlost vašeho videa, změnit jas, přidat text (mnoho druhů fontů písma a různé barvy), vytvořit duplikáty vašeho videa a také máte možnost svůj výtvor okamžitě sdílet na Instagramu, Facebooku, YouTube či rozeslat za pomocí emailu.

[appbox appstore id1079396052 oldprice=“9,99€“]

Apps 9

Dnes nejčtenější

.