Zavřít reklamu

Telepaste iconNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Weight Loss Tracker
Lumen Trails vám umožní zapisovat poznámky, vytvářet seznamy a sledovat ostatní věci ve vašem životě, jako např. čas, cvičení, výdaje, kalorie, jídlo, tělesnou váhu, spaní nebo další záležitosti, které vás momentálně ani nenapadají. S touto aplikací už nikdy na nic nezapomenete. Kouzlo Lumen Trails spočívá v tom, že můžete sledovat naprosto cokoliv. Tato aplikace je neobyčejně výkonná, snadno použitelná a vypadá pěkně. Lumen Trails dokáže zálohovat vaše data automaticky na Google Drive a synchronizovat vše přes iCloud. Jednoduše se rozhodněte, které věci mají ve vašem životě tu nejvyšší prioritu – vaše zdraví, kondice, produktivita nebo finance? Je to pouze na vás.

[appbox appstore id712791062 oldprice=“4,99€“]

CScan
CScan je aplikací, která v sobě ukrývá čtyři užitečné pomocníky. Prvním nástrojem je skener, který vám oskenuje cokoliv ve tmě za pomocí baterky. Druhá funkce vám nabízí možnost nahrát svůj hlas a sdílet ho s ostatními. Třetí vám oskenuje jakýkoliv dokument a automaticky ho konvertuje na PDF. A posledním pomocníkem je skener QR kódů.

[appbox appstore id980942009 oldprice=“0,99€“]

Roam Blocker
Prohlížejte si internet s aplikací Roam Blocker, která vám pomůže zablokovat obrázky a videa, která se leckdy automaticky načítají v Safari. Díky tomu se vám bude internetová stránka načítat mnohem rychleji, využívá mnohem méně dat, více peněz ušetří a déle vydrží baterie. Za pomocí stisknutí jednoho tlačítka můžete obrázky i videa vypínat či zapínat. Aplikace je ideální pro cestování do zahraničí, pokud jste využili skoro všechny mobilní data a potřebujete nějaká data ušetřit nebo pokud si chcete bleskurychle pročítat články na internetu a nechcete čekat na delší načítání.

[appbox appstore id1078352313 oldprice=“1,99€“]

DoItQUICKLY
DoitQUICKLY je skvělou aplikací pro všechny chronické zapomínače přesně pro váš iPhone a iPad. Přidávejte krátké důležité připomínkové karty s určitým deadlinem a časovým odpočítávačem. Věřte, že vás aplikace donutí udělat vše, co potřebujete.

[appbox appstore id1045740486 oldprice=“1,99€“]

Sense Cam
Vylepšete si svůj přirozený cit pro kompozici fotografií a vytvářejte díky tomu lepší snímky. Aplikace Sense Cam obsahuje průvodce kompozicí, dále indikátor správného náklonu, funkce pro vytvoření symetrického portrétu a mnoho dalších velmi užitečných funkcí. Aplikace je zdarma, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id561703347 oldprice=“1,99€“]

Telepaste
Kopírujte a vkládejte mezi různými zařízeními během okamžiku! Vše, co musíte udělat je kliknout na jedno tlačítko! Nepotřebujete Wi-Fi ani bluetooth připojení. Obsah budete sdílet zapomocí QR kódu.

[appbox appstore id813168221 oldprice=“1,99€“]

pinz
S aplikací pinz můžete snadno označovat různá místa špendlíkem, přidávat popisky, prohledávat všechny vaše označená místa. Pinz vám také poskytne instrukce pro jízdu autem. Tuto aplikaci můžete využít v mnoha směrech – k zapamatování si lokace vašeho auta, označit si místo schůzky, adresy vaší rozsáhlé rodiny, zajímavá místa a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1052962789 oldprice=“0,99€“]

i-School
Tato aplikace je velmi minimalistická, ale přesto obsahuje vše, co potřebujete. Rozvrh a poznámky jsou připojeny ke školním hodinám/přednáškám a aplikace poskytuje mnoho dalších funkcí. Máte možnost zaznamenávat si známky a domácí úkoly. Udělejte si fotografii nebo použijte funkci nahrávání hlasového záznamu k vytváření poznámek. Velmi prosté. Velmi užitečné.

[appbox appstore id702741450 oldprice=“2,99€“]

Sizer XL
Sizer XL je velmi užitečnou aplikací, která vám pomůže vybrat tu správnou velikost oblečení v Evropě, USA, UK, Japonsku a Rusku. Vše, co potřebujete vědět je jedna velikost například bot v Evropě a aplikace vám ukáže po jaké velikosti byste se měli např. v Japonsku poohlédnout. Ideální aplikace na dovolenou či nákup online.

[appbox appstore id561689617 oldprice=“2,99€“]

Keymoji
Jednoduše začněte psát a uvidíte, jak vám začne vaše emotikonová klávesnice automaticky nabízet různé možnosti. Pokud chcete psát zábavné texty plné emotikonů, tak je pro vás aplikace Keymoji tou pravou. Podporuje aplikace Snapchat, Facebook, Whatsapp, Email, iMessage, Kik, Line, Kakao Talk, WeChat, Notes, Twitter a další.

[appbox appstore id886476394 oldprice=“0,99€“]

Magnifier
Zapomněli jste si své brýle na čtení nebo potřebujete lupu, abyste mohli přečíst menší text na vašem iOS zařízení? Magnifier transformuje váš iPhone na přibližovací lupu i s osvětlením. Aplikace vám umožní text přiblížit až 6krát.

[appbox appstore id508627598 oldprice=“0,99€“]

Chain Breaker
Hra s příjemnou grafikou, ve které musíte za rytíře překonávat překážky, řešit hádanky a porazit několik nepřátel. Během výpravy sbíráte peníze, za které se zlepšujete.

[appbox appstore id873904280 oldprice=“0,99€“]

Skill Game
Jste připraveni na bláznivé dobrodružství? Skill Game je malovací arkádou, kterou si jednoduše zamilujete. Po stáhnutí této hry vstoupíte do barevného světa plného unikátních výzev. Dolétněte na měsíc, oždibujte dort či dobyjte hrad. Vaši protivníci čekají na okamžik, kdy uděláte chybu, tak jim dokažte, že jste lepší a rychlejší.

[appbox appstore id403731110 oldprice=“2,99€“]

apps xerxes-1708-033

Dnes nejčtenější

.