Zavřít reklamu

QNAP-TAS268-TAS168Tisková zpráva: Společnost QNAP Systems ohlásila, že duální systém QTS a Android™ TAS-168/268 NAS od nynějška podporuje Netflix. TAS-168/268 je prvním NAS založeným na systému Android, který podporuje službu Netflix, a uživatelé mají možnost stáhnout si bezplatnou aplikaci Netflix z Google Play™ na Android™. Jednoduše připojte TAS-168/268 k HDMI displeji a využívejte četné programy a multimediální obsah na Netflix u pro bezproblémový a pohodlný prožitek z vysílání.

”Netflix je jednou z nejpopulárnějších služeb vysílajících videa po Internetu na světě, a my máme příležitost s radostí oznámit, že je kompatibilní s naším NAS TAS-168/268 založeným na systému Android.” uvedl produktový manažer společnosti QNAP Hanz Sung a dodal: “po přidání Netflix u mohou uživatelé TAS-168/268 dále rozšířit možnosti své domácí zábavy vysíláním svých oblíbených filmů a televizních pořadů na velké LCD obrazovce ve svém obývacím pokoji.”

TAS-168/268 založený na dvoujádrovém procesoru ARM® v7 s 2GB DDR3 RAM je navržen jako kompaktní mediální NAS optimalizovaný pro použití v domácnosti. Netflix je certifikován Google® a uživatelé si jej stejně jako mnoho dalších multimediálních aplikací mohou stáhnout z Google Play™ na TAS-168/268.

TAS-Netflix

Vzhledem k vysoké kapacitě až několik terabytů a výstupnímu rozhraní 4K (H.265) HDMI vidíme, že TAS-168/268 je optimální nízkorozpočtový multimediální NAS s možností téměř neomezené zábavy pro moderní digitální životní styl. Zjistěte si více z online výukového kurzu QNAP. Další informace o Netflix naleznete na adrese https://help.netflix.com/help.

Dostupnost
Bezplatná aplikaceNetflix pro zařízení Android je k dispozici z Google Play™ a uživatelé ji mohou stahovat z Android Station na svůj TAS-168/268. Více o QNAP se dozvíte na adrese www.qnap.com.

TAS-Netflix_06

Dnes nejčtenější

.