Zavřít reklamu

Tag HeuerKomerční sdělení: Jistě všichni víte, kdo byl Ayrton Senna, ale pro mladší ročníky připomeneme. Ayrton Senna byl člověk, který byl ochoten nejen překonávat nastavené limity , ale vytvářet nové. Je to jedna z legend automobilového sportu. Závodit začal ve třinácti letech, od roku 1984 startoval ve Formuli 1 a třikrát získal titul mistra světa. Jeho ohromující kariéru ukončila tragická nehoda při GP San Marina v Imole v roce 1994, kdy ztratil kontrolu nad vozem a v ohromné rychlosti narazil do betonové zdi.

Téměř každá ze značek švýcarských hodinek má své ambasadory. Je to nepostradatelná součást marketingu a značka TAGHeuer byla jedním z průkopníků této strategie. Pro mne osobně znamenalo v sedmnácti letech jméno Ayrton Senna první povědomí také o značce TAGHeuer, kterou jsem vídal na jeho vozech F1.

Tag Heuer

Od roku 1988 až do onoho tragického roku 1994 spojila značka TAGHeuer svoji marketingovou strategii s jeho jménem. Aktuálnězní název kampaně TAGHeuer “Don’t Crack Under Pressure”-nejen toto slovní spojení charakterizuje povahu A. Senny. Byl jedním z mužů, který tlaku nikdy nepodléhal. Kdo znal jeho řidičské umění ví, o čem je řeč.

Tag Heuer

V roce 2015 představila tato hodinářská manufaktura na veletrhu v Basileji speciální edici svých Carrera chronograph Senna Edition a my jsme jedním z prvních, kdo na začátku roku 2016 drží tyto skvělé hodinky v ruce. Jsou to opravdu krásné výrazné hodinky, které upoutají svou pozornost detaily v oranžové barvě, což podtrhuje sportovní design hodinek. Že se jedná o hodinky spojené s automobilovými závody je evidentní z pohledu na „TIR“ pásek –černý pryžový řemínek je opatřený titanovou překlapávací sponou černé barvy s bezpečnostním zapínáním. Rozměr pouzdra 44 mm je velmi oblíbený, jedná se o větší hodinky, ale velmi pohodlné. Pouzdro je totiž z lehkého titanu s černou úpravou Titan Carbidu. Pevná luneta s tachymetrem je označena bílým nápisem SENNA a logem „S“, které se objevuje také na číselníku. Přesnost chodu zajišťuje strojek Swiss made TAG Heuer Calibre 16 s rezervou chodu 42h. Spodní dýnko hodinek je znovu s dekorací SENNA. Vodotěsnost je standartní pro celou kolekci Carrera 100 m. Více informací se dozvíte přímo zde.

Mail Attachment-8

Máme tedy tu čest nabídnout krásné luxusní hodinky, které budou nejen ozdobou, ale také pohodlným pomocníkem časovou orientací. Připomenu jen, že se nejedná o reedici historických hodinek, které slavný závodník nosil, ale o novinku, která se stala speciální edicí. Původní hodinky se lišily podstatně, v krátkosti jen zmíním barevnou kombinací se žlutým zlacením.Vlastimil Nesvadba

SENNA SPECIAL EDITION nabízí model Carrera také v ocelovém provedení s antracitovým číselníkem nebo v kolekci Formula 1 dva modely s quartz strojky. Všechny tyto tři další kousky mají ocelový tah typu LINK, který je u TAG Heuer již dobře známý a populární.

  • TAGHeuer Carrera chronograph Senna Edition si můžete zakoupit přímo zde.
Mail Attachment-9

Dnes nejčtenější

.