Zavřít reklamu

OS X Yosemite NotesNa začátku tohoto týdne vyšla již třetí beta OS X 10.11.4 El Capitan. Zpočátku se zdálo, že Beta 3 žádné novinky nepřináší, ale později se přišlo na to, že Apple přidal do aplikace Poznámky na OS X podporu importu obsahu z Evernote. Ve výsledku to tedy znamená, že pokud používáte Evernote, můžete si všechny poznámky z něj importovat přímo do aplikace Poznámky na Macu a tím se vám objeví i na iPadu a iPhonu díky synchronizaci přes iCloud.

Nová funkce dokazuje, že se Apple snaží své poznámky stále vylepšovat k dokonalosti. S příchodem iOS 9 a OS X El Capitan je obohatil a tunu zajímavých a hlavně užitečných funkcí, jako je přidávání seznamů, formátování, přidávání map, poznámek, URL adres a mnoho dalšího. iOS 9.3 a OS X 10.11.4 navíc nabídne i možnost si jednotlivé poznámky uzamknout, a to jak pomocí Touch ID, tak i pomocí hesla, díky kterému jej odemknete na Macu.

Pokud máte nejnovější betu OS X 10.11.4 a chcete import poznámek už nyní vyzkoušet, pak stačí, abyste nejprve exportovali poznámky z Evernote například na Plochu a poté je v aplikaci Poznámky importovali přes Soubor –> Importovat poznámky. Do samostatné kategorie se převedou všechny vybrané poznámky, včetně stylů písma, nadpisů, obrázky atd.

OS-X-10
evernote-to-notes

*zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.