Zavřít reklamu

ikon 421514_larger

Níže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Frax
Frax je uměleckou aplikací, která vám jistě udělá radost. Tato aplikace je poháněna fraktální geometrií a využívá stejný princip, který vytváří vzory, které můžeme najít kdekoliv v přírodě. Svět okolo nás je vyplněn nekonečnými variacemi a strhující krásou, které můžete snadno zaznamenat díky vašemu iOS zařízení. Vypusťte vašeho interního umělce a můžete začít využívat komplexní barevné odstíny a tvary. Své výtvory můžete snadno sdílet se svými přáteli a rodinou přes Facebook, Twitter nebo prostřednictvím zpráv. První verze aplikace je pro iOS zařízení, druhá je pouze pro iPad.

[appbox appstore id568827824 oldprice=“1,99€“]

[appbox appstore id529646208 oldprice=“3,99€“]

Basic Calc
S touto aplikací se můžete začít soustředit na základní kalkulační systém. Lehce můžete vyloučit inženýrské výpočty, aplikace vám ukáže aktuální modifikace čísel a historii vašich výpočtů. Basic Calc je pro běžné osoby, které potřebují bleskurychle využít kalkulačku. Aplikace slouží pro váš iPhone i iPad.

[appbox appstore id821421514 oldprice=“1,99€“]

Lighthouse by the Sea
Pokud máte rádi světelný maják, moře a měnící se počasí, tak bude tato aplikace přesně pro vás. Lighthouse by the Sea vám nabízí zábavnou a relaxační cestu, jak se zabavit prostřednictvím této krásné, snadno uzpůsobitelné a neustále měnící se aplikaci. Může jednoduše nastavit na pozadí déšť, padající sníh, prohlídnout si světelnou bouři, přidat mlhu nebo pouze poslouchat uklidňující zvuky vln a to vše z pohodlí vaší postele nebo gauče.

[appbox appstore id855587441 oldprice=“0,99€“]

Call a Taxi
Využíváte často služby taxíků? Hledáte nějakou praktickou aplikaci, díky které bude hledání nějakého taxíku mnohem jednodušší? Pak jste na správné adrese – Call a Taxi vám přináší možnost okamžitě najít taxík, ať už jste kdekoliv. Pokud vlastníte Apple Watch, tak vám uděláme radost – aplikace je totiž podporuje.

[appbox appstore id468663324 oldprice=“7,99€“]

Dual Music Player
Dual Music Player obsahuje zajímavou vychytávku – tato aplikace vám umožní přehrát dvě skladby najednou na jednom iOS zařízení (iPhone, iPad). Aplikace obsahuje totiž dva hudební přehrávače, na každém si můžete vybrat jinou píseň a každé sluchátko přehraje určitou skladbu. Dual Music Player vám umožní přehrávat jednu skladbu, celý playlist nebo režim shuffle, přehrávání hudby na pozadí, nabízí pěkný vizualizér a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1047989456 oldprice=“0,99€“]

KittyKey
Milujete kočky? Jestli ano, tak KittyKey bude jistě vaší oblíbenou aplikací, jelikož vám umožní na váš iPhone a iPad umístit klávesnici, která umí mňoukat, vrnět a dalších 10 kočičích zvuků, když budete psát, nabízí více než 50 kočičích nálepek a různé kočičí emotikony. Aplikace dále přináší 10 kočičích motivů pro vaší klávesnici.

[appbox appstore id1027982928 oldprice=“0,99€“]

iNoticed
iNoticed je vaše osobní aplikace, abyste mohli bleskurychle vytvářet jakýkoliv poznámky. Přidejte obrázek, vyberte velikost písma, barvu textu a sdílejte vaše poznámky se svými přáteli. Chcete si ponechat pro sebe nějaké tajemství? Žádný problém, v této aplikaci si pro každý soubor poznámek můžete nastavit heslo/TouchID, abyste k nim měli přístup pouze vy.

[appbox appstore id1063692326 oldprice=“0,99€“]

Wingman
Potřebujete mít přehled o tom, jak jste na tom vlastně s hladinkou vypitého alkoholu?  Wingman vám zajistí snadnou cestu, jak sledovat vypitý alkohol. Do aplikace stačí zadat vaše pohlaví, věk, výšku a hmotnost. Samozřejmě aplikace podává náhled na váš stav, ne přesný stav. Podotýkáme, že aplikace je pouze orientační.

[appbox appstore id985818021 oldprice=“0,99€“]

AfterCam 360
AfterCam 360 je zajímavým fotoeditorem, který vám umožní aplikovat na své fotografie mnoho různých filtrů a efektů. Doveďte k dokonalosti své fotografie a sdílejte je se svými přáteli.

[appbox appstore id883035184 oldprice=“2,99€“]

Smart Cycle
Spaní je jednou z nejdůležitějších částí našeho života. Proces spaní je nesmírně důležitou cestou pro naše mentální zdraví a kvalitní život. Narušení spánku vám může přivodit chronické zdravotní problémy a může mít vliv na to, jak myslíte, reagujete, učíte se a vycházíte s ostatními. Smart Cycle Alarm vám pomůže začít chytře spát. Tato aplikace vás jemně vzbudí v té nejlehčí fázi spánku a budete si připadat svěží a odpočatí. Aplikace vám nabízí detailní grafy a statistiky pro vaší noc, vybrání vyzváněních tónů a mnoho dalšího.

[appbox appstore id906692291 oldprice=“0,99€“]

apps 2015-lightning-dock-iphone-6-plus-hero

Dnes nejčtenější

.