Zavřít reklamu

Centriphone iPhoneAkční kamery, kterým jednoznačně vládnou GoPro, jsou v poslední době stále oblíbenější, ale i ty už dnes dokáží za některých podmínek nahradit smartphony, které nabídnou jak kvalitní záznam videa ve 4K, tak díky krytům ve výsledku i poměrně slušnou odolnost. To nám mimo jiné dokázal i 25letý Nicolas Vuignier, který na svém YouTube kanále sdílel úžasné video, které pořídil během lyžování v horách ve Švédsku.

Nicolas se totiž při sjíždění hor na lyžích natáčel svým iPhonem 6. Zajímavá je hlavně technika natlačení, kdy iPhonem točil nad svou hlavou neustále dokola a tím vlastně zachycoval 360 videa. O to zajímavější efekt dodává ještě použitý slo-mo režim, který působí o něco profesionálněji a video tak vypadá opravdu jedinečně.

Další podrobnosti o natáčení však autor prozatím nezveřejnil, ale všechny zvědavce navnadil tím, že do popisu videa přidal poznámku o chystaném videu, jenž má prozradit, jak video pořizoval. Z celého videa ani není poznat, na čem byl iPhone vlastně uchycen a jak bylo možné s ním točit nad hlavou tak, aby neustále zabíral buďto lyžaře. Jediné, čeho si můžeme všimnout, je dvojice provazů, které jsou pravděpodobně připevněný ke speciálnímu držáku, který si  Vuignier vyrobil.

Centriphone iPhone FB

Dnes nejčtenější

.