Zavřít reklamu

internet_iconInternet je úžasné místo, na kterém se každou minutu stane spousta dobrých a spousta špatných věcí. Web se rozrůstá rychlým tempem a každou chvíli je generován nový obsah pro návštěvníky webových stránek. Rozrůstá se také počet lidí, kteří internet používají. V současné době je na internetu 3,2 miliardy lidí online a společnosti jako je Facebook nebo Google, chtějí dostat a udržet na webu ještě větší množství.

Startupová firma Domo, zabývající se businessem, zjistila, co se děje online a názorně nám to předvedla na infografice, která ukazuje, co se na internetu stalo v jedinou minutu minulého roku. Podle firmy Domo, je každou minutu na YouTube nahráno 300 hodin videa a uživatelé Netflixu zhlédnou 77 000 hodin filmů nebo seriálů. Uživatelé produktů Applu stáhnou každých 60 sekund 51 000 aplikací a stránky Amazonu navštíví za tuto dobu 4310 unikátních návštěvníků.

Skrze taxi službu Uber, se za jedinou minutu uskuteční zhruba 694 jízd. Kromě toho se na Facebooku rozdá 4 166 667 „To se mi líbí“, na Twitteru je postnuto 347 222 tweetů, na seznamce Tinder je „swipnuto“ 590 279 krát a na Snapchatu se odešle 284 722 snapů. Na další zajímavé statistiky, se můžete podívat v následujícím obrázku.

internet-one-minute-infographic
internet

*Zdroj: bgr

Dnes nejčtenější

.