Zavřít reklamu

iPhone 5se icon 2Server 9to5mac, ktorý od svojich zdrojov pravidelne získava dôveryhodné informácie o budúcich produktoch Applu, práve zverejnil dodatočné detaily k eventu, na ktorom by malo dôjsť k predstaveniu nových produktov. Presnejšie by malo dôjsť k predstaveniu nového iPhonu 5se, iPadu Air 3 a tiež by sme mohli uvidieť nové remienky a kombinácie Apple Watch 1. generácie s tým, že druhá generácia bude uvedená do predaja až o pol roka neskôr. Event by sa mal teraz podľa zdrojov blízkych 9to5mac konať 15. marca/března, pravdepodobne opäť o 19:00 nášho času.

V prvom rade bude veľkou novinkou nový 4-palcový telefón iPhone 5se, ktorý bude priamou náhradou za iPhone 5s, ktorý sa prestane predávať. Mobil bude disponovať aktuálnym hardvérom a teda ponúkne čip A9, pravdepodobne v kombinácii s 2GB RAM. Ďalej by mal ponúknuť vylepšený fotoaparát, ako aj podporu Live Photos. Okrem toho môže dôjsť k miernej úprave designu a okrem 2.5D skla by mohol mať mobil aj mierne zaoblené hliníkové okraje. Dizajnovo však bude mať stále veľmi blízko k iPhone 5s. Novinka sa bude predávať v dvoch kapacitných verziách, 16GB za 450 dolárov a 64GB pravdepodobne za 550 dolárov.

iPhone 5se FB

Ďalej by mal Apple predstaviť iPad Air 3. Ten ponúkne značné zmeny dizajnu a novinky, ktoré sme mohli vidieť prvýkrát u iPadu Pro. Medzi hlavné novinky patrí štvorica reproduktorov, Smart Connector pre pripojenie klávesnice Smart Keyboard a taktiež nie je vylúčená ani podpora Apple Pencil. Úplnou novinkou je LED blesk u zadného fotoaparátu.

Napokon dôjde k updatovaniu Apple Watch. Refresh sa bude týkať predovšetkým nových remienkov. Podľa všetkého máme očakávať športový remienok v nových farbách, nové remienky Hermès, milánsky mesh v novej Space Black podobe, ktorá sa nedopatrením objavila na stránke českého Applu a rovnako tak máme očakávať aj kolekciu úplne nových remienkov. Tu sa potvrdzujú naše redakčné domnienky, zdroje pre 9to5mac totiž naznačili, že pôjde o vysokokvalitné nylonové NATO remienky. Nie je však jasné, či sa tieto remienky nezačnú predávať o niečo neskôr.

Apple Watch NATO Strap

*Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.