Zavřít reklamu

Erin Brooks iPhone 6sApple dnes ukázal světu opět billboardy a bigboardy s fotografiemi, které vyfotilo 51 amatérských, ale i profesionálních fotografů z celého světa. Celkově bude v kampani k vidění 53 snímků, které spojuje fakt, že jsou vyfoceny pomocí iPhone 6s nebo iPhone 6s Plus. Zatím co v loňském roce v rámci kampaně Shot on iPhone ukázal Apple různorodé fotografie, tentokrát uvidíme pouze portréty.

Kampaň se objeví v 26 zemích světa a celkově budou mít lidé možnost spatřit fotografie v 85 městech. Apple tak ukazuje jaké úžasné snímky mohou zachytit i obyčejní lidé pomocí iPhonu a to jak s filtry a aplikacemi z App Store, tak i bez použití jakéhokoli efektu. Fotografie získal Apple ze sociálních sítí, kde si jeho tým vyhlédl ty nejpovedenější a následně oslovil jejich autory, zda může fotografie použít pro svou kampaň, samozřejmě ne zdarma.

Jednou z fotografií, které se objeví v kampani je také fotografie Erin Brooks, na které je její tříletá dcera, kterou vyfotila na iPhone 6s Plus a fotografii dala na instagram. Erin Brook uvedla pro magazín Time: „Upřímně jsem nemohla uvěřit, když mě kontaktoval Apple. Fotografie je pro mě obrovský tvůrčí výstup a naučila mě spoustu o tom, jak vyprávět příběh pomocí obrazu, zachytit něčí osobnost a díky tomu jsem zvládla překonat poporodní deprese. Focení mých dcer a jejich rozkvět je to co mi pomohlo cítit se dobře.

iPhone-6s-Erin-Brooks

Dnes nejčtenější

.