Zavřít reklamu

Hoco Luxury Minulý týden jsme se podívali v recenzi na kovový tah Hoco Milanese Loop a někteří z vás se ptali také na kožený pásek od stejné značky, kterým byste ozdobili své Apple Watch. Dnes se tedy podíváme právě na kožený pásek od Hoco, který opět mění celkový dojem z Apple Watch.

Řemínek se nasazuje klasickým magnetickým způsobem a pasuje na hodinky stejně jako originální pásky od Applu. Nemusíte se bát že by vypadával nebo o milimetr přesahoval tělo samotných hodinek. Pásek je kožený s kovovou přezkou a klasickým zapínáním. Jeho konce jsou taktéž kovové a celý pásek je prošívaný, což přidává na eleganci.

IMG_0186

První co vás zaujme je váha, je totiž mnohem lehčí než originální pryžový Apple pásek, který je k dispozici k Apple Watch sport. Jakmile hodinky s řemínkem nasadíte na zápěstí, zjistíte, že váha je skutečně pocitově výrazně nižší než u pryžového řemínku, což jistě potěší všehny, kteří své Apple Watch nesundávají ze zápěstí jindy, než v momentě kdy je nabíjí.

IMG_0180

Co se týká zpracován Hoco vychází z klasické kůže, která je po stranách prošitá a zatím co na vnější straně má přírodní barvu, na vnitří straně je pásek černý. Jediné na co si dejte pozor je délka pásku. Osobně si nemyslím, že mám nějak výrazně široké zápěstí, ale přesto jsem řemínek zapl až na předposlední dírku. Pásek sice působí ležérním stylem, ale je zpracován velmi kvalitně a mylsím si, že si s ním ostudu rozhodně neuděláte.

IMG_0182
  • Pásek HOCO Luxury si můžete zakoupit na e-shopu iPouzdro.cz nebo přímo v Pražské prodejně iPouzdro.cz – Vyšehradská 27, Praha 2
iPouzdro

 

 

Dnes nejčtenější

.