Zavřít reklamu

Dnešním dnem se začaly oficálně prodávat v České republice chytré hodinky od Applu – Apple Watch. Pokud jste si je dnes koupili, tak určitě po čase zjistíte, že Vám předinstalované apikace nestačí. Naštěstí je tady možnost, stáhnout si z App Store aplikace třetích vývojářů. Na App Store najdeme povedené i užitečné apikace, ale vzhledem k tomu že počet aplikací pro Apple Watch stále roste, je těžké se v nich vyznat. My Vám ale přinášíme těch 5 nejlepší aplikací a her podle redakce Letem světem Applem. Všechny aplikace jsou k dnešnímu dni ke stažení zdarma.

iTranslate – Podle nás se jedná o jednoznačně nejlepší překladač pro Apple Watch. Pomocí iTranslate můžete hovořit jakýmkoliv jazykem a hodinky Vám text přeloží do více než 90 světových jazyků, které lze vybrat pomocí Force Touch Funkce.

itranslate_aw
Evernote – Jedná se o rozšíření skvělé aplikace na poznámky. V Apple Watch můžete poznámky jak číst, tak přidávat. V praxi to funguje tak, že pokud Vás napadne něco, co potřebujete ihned zaznamenat kliknete na znaménko „+“, poté řeknete co chcete do Evernote uložit. Hodinky to uloží a Vy tak budete mít poznámku všude kde máte aplikaci Evernote, ať už se jedná například o iPad, iPhone nebo Mac.

evernote_aw
Shazam – Slyšíte nějakou písničku která se Vám líbí, ale neznáte název ani autora skladby? S tím Vám pomůže aplikace Shazam. Stačí zapnout aplikaci na Vašich hodinkách, ta začně přes mikrofon v Apple Watch „poslouchat“ písničku která zrovna hraje. Poté aplikace odešle přes iPhone písničku na své servery kde ihned vyhodnotí o jaký song se jedná.

shazam_aw
Instagram – Pokud chcete, aby Vám nic neuteklo na sociální síti Instagram, tak si stáhněte stejnojmenou aplikaci. Pomocí aplikace můžete na hodinkách prohlížet 8 nejnovějších fotek, kterým zároveň můžete dát srdíčko. Také uvidíte komu se líbí Vaše fotka, nebo kdo fotku okomentoval. I na hodinkách vypadají fotky naprosto úžasně.

instagram_aw
The Calculator Free – Potřebujete rychle vypočítat nějaký příklad? Díky aplikaci The Calculator Free je to možné i na Apple Watch. Aplikace zvládá základní operace jako sčítání, odčítání, násobení, dělení. To není ale všechno, aplikace si bez problému poradí i se závorkami, nebo funkcemi sinus, kosinus.

calculator_aw

//

#OX – Klasické piškvorky pro Apple Watch. Můžete na hracím poli 3×3 hrát proti „hodinkám“, nebo proti kamarádovi který má iPhone. Funguje to tedy tak, že jeden hraje na hodinkách a druhý na iPhonu.

ox_aw
Cupcake Dungeon – Jedna z nejlepších a nejpopulárnějších „odreagovaček“ mezi uživateli Apple Watch. V hře stojíte tváří v tvář proti donutu, marschmellow nebo například lízátku. Porazit soupeře musíte pomocí mnoha zbraní, ty si ve hře dokupujete a vylepšujete.

cupcake_aw
Nuggetz – Ke hraní hry potřebujete znát základní barvy v angličtině. Jedná se o odreagovačku, která vás zabaví na opravdu dlouhou dobu.

nugeetz_aw
Fruitozzo – Sudoku, které určitě moc dobře znáte. Ve hře Fruitozzo ale v trochu jiném podání, místo čísel skládáte ovoce. Hra je dokonce v českém jazyce.

fruitiozzo_aw
WatriX – Pokud jste si mysleli že na tak „malém“ displeji nelze hrát ani legendární Tetris, byli jste na omylu. Společnost Caramba App Development vytvořila zmenšenou verzi Tetrisu i pro Apple Watch.

watrix_Aw

Dnes nejčtenější

.