Zavřít reklamu

iPad Air 2 iconDnes ráno jste si mohli přečíst zprávu ze severu 9to5mac, který prozradil, že Apple v březnu představí iPad Air 3, který by mohl podporovat Apple Pencil, nové pásky pro Apple Watch a také iPhone 5se. Nyní přichází se svými zprávami server Digitimes, který s odkazem na nejmenované dodavatelské řetězce trvdí, že iPad Air 3 nabídne 4K displej, 4GB operační paměti RAM a baterii s větší kapacitou.

Že bude iPad Air 3 disponovat 4K displej se zdá nepravděpodobné, jelikož by tím pádem měl vyšší rozlišení, než 12palcový iPad Pro, který má sloužit jako profesionální zařízení mezi tablety od Applu. Dále se zdá pravděpodobnější, že by Apple spíše ztenčil zařízení, které by nabídlo stejnou výdrž baterie jako současné modely, než aby ji prodlužoval. Je dost možné, že dodavatelé jen znají kapacitu baterie pro nový iPad, která je ale vyšší jen proto, aby i navzdory novým funkcím nabídla stejnu výdrř okolo 10 hodin.

Co se týče navýšené RAM na 4GB, tak u té se dá předpokládat, že ji společnost bude navyšovat pravděpodobně kvůli vyššímu rozlišení. Nicméně, pokud by iPad Air 3 disponoval 4GB RAM, opět by se vyrovnal iPadu Pro, který má právě stejně velkou oprační paměť, což by opět jen přiblížilo oba přístroje výkonově k sobě.

Kromě výše zmíněných novinek bylo už dříve podle návrhu odhaleno, že se iPad Air 3 LED bleskem, kvalitnějším fotoaparátem a čtveřicí reproduktorů jako je tomu u iPadu Pro. Apple by jej měl představit už v týdnu od 14. března, a to buďto hned v pondělí nebo v některém z následujících dnů.

iPad Air 3

Dnes nejčtenější

.