Zavřít reklamu

iPhone 7 koncept iOS 10 iconPřed dvěma dny jste mohli zhlédnout video se zajímavým konceptem iOS 10, který byl prezentovaný na iPhonu 7. Koncept vypadal hodně futuristickž a spíš než iOS 10, který bude představený už v červnu, vypadal tak na iOS 15. Nicméně, koncept iPhonu 7, na kterém byl prezentován, už tak futuristicky nevypadal a splňoval většinu novinek, o kterých se v souvislosti s nadcházejícím iPhonem spekuluje. V návaznosti na video tak iPhone-Tricks.com vydal i koncept iPhonu 7, který si můžete prohlédnout níže.

Kromě absence 3,5mm jacku si můžete všimnout zabudovaného domovského tlačítka s TouchID přímo v displeji telefonu, o čemž se spekulovalo hned několikrát, ale pravděpodobně se toho už u iPhonu 7 nedočkáme. Nechybí ani displej přes celou přední část, o kterém se také nejednou objevily informace a vlastně do teď není jasné, zda tomu tak bude či nikoli.

Zajímavý je také USB-C konektor, na který začínají postupně přecházet výrobci smartphonů s Androidem a dokonce i Apple prý testuje jeden takový iPhone 7 ze tří prototypů. Je otázkou, zda jej použije i ve finální verzi, ale vzhledem k faktu, že se v poslední době snaží rozšířit Lightning do stále více produktů, tak se to zdá nepravděpodobné.

Konceptu nechybí ani procesor A10 s koprocesorem M10, stereo reproduktory a také pořádná baterie s téměř dvojnásobnou výdrží. Server si dal i tu práci, že navrhl krabičku pro budoucí iPhone, která v podstatě shodná s tou letošní, jen ukazuje na vrchu obrázek konceptu.

iPhone 7 koncept iOS 10
iPhone 7 koncept iOS 10 FB

Dnes nejčtenější

.