Zavřít reklamu

Griffin RevealPřed časem jsme testovali obal Griffin Survivor All Terrain, který je určený skutečně do extrémních podmínek, ovšem daní za odolnost je v tomto případě větší velikost obalu, který tak změní design celého telefonu a ten není prakticky vidět. Griffin však má řešení i pro lidi, kteří nevisí většinu svého života hlavou dolů nad dvacetimetrovou roklinou, nespí pod širákem uprostřed Sibiře a nebo nejsou v jednotce SWAT a právě na řešení s názvem Griffin Reveal pro nás běžné smrtelníky se dnes podíváme.

Reveal je pouzdro které ze všeho nejvíc připomíná legendární bumper, který byl Apple nucen rozdávat v důsledku problémů se signálem u iPhone 4. Obal totiž kompletně gumovým rámem obepíná celý telefon a zezadu jej kryje průhledným polykarbonátem. Díky tomu je telefon chráněn ze všech stran s výjimkou přední na které se nachází displej. I ten je však chráněn alespoň tím, že gumový rámeček přesahuje přes displej a tak pokud telefon položíte displejem dolů, nedotýká se podložky displej, ale gumový rámeček.

Griffin Reveal

Reveal se nasazuje na iPhone jednoduchým nacvaknutím ze zadní strany a celý telefon dokonale obejme. Zpracování obalu je jak je u značky Griffin samozřejmostí na té nejvyšší úrovni a tak obal drží na iPhonu jako přikovaný. Líbí se mi, že je skutečně minimalistický a tak nijak neomezuje Touch ID a další věci na displeji, což bývá u některých obalů, které přečuhují přes displej problém.

Reveal

 

Zadní strana je chráněna průhledným plastem, tedy vznešeně řečeno polykarbonátem a tak se vám telefon nepoškrábe ani ze zadní strany. Samozřejmostí je pak výřez pro čočku fotoaparátu, blesk a zadní mikrofon. Stejně tak nechybí výřez na Lightning konektor a 3,5mm jack konektor na sluchátka, kde díky tloušťce rámečku pouhých 1,6mm máte jistotu, že můžete použít jakákoli sluchátka. Tlačítka telefonu jsou kryta gumou, ovšem tlačítko pro přepínání tichého a hlasitého režimu je vyřezáno a máte k němu pohodlný přístup.

Reveal Griffin

Co je zajímavé na tomto obalu je fakt, že i přes to jak je minimalisticky řešený a telefon zvětší pouze o 1,6mm na každé straně, dokáže jej ochránit díky absorpční technologii při pádu z 90cm na tvrdý podklad jako je například beton. Obal dokáže absorbovat nárazy a při běžné pádu kdy telefon vytahujete z kapsy a vypadne vám na zem, by se tedy nemělo nic stát.

iPhone 6 Griffin Reveal

 

Pokud tedy hledáte minimalistický obal, milovali jste klasický bumper nebo zkrátka jen chcete telefon ochránit při pádu, je Griffin Reveal jedním z těch na které byste při výběru neměli zapomenout. Navíc je k dispozici hned v několika barvách a obzvlášť růžová pak potěší každou ženu. Navíc cena 359Kč, respektive 14€ za obal od Griffinu nezní vůbec špatně.

IMG_3229
IMG_3237

Dnes nejčtenější

.