Zavřít reklamu

Find My iPhone iconFind my iPhone je skutečně skvělým nástrojem při ztrátě nějakého Apple zařízení. Můžete jej na dálku vymazat (obnovit), přehrát na něm zvuk, odeslat na něj zprávu a nebo ho uzamknout. Navíc pokud je zařízení na Wi-Fi, můžete jej sledovat i na mapě a vystopovat, kdo vám ho například ukradl. Christina Lee a Michael Saba však funkci nenávidí, neboť jim ničí život. Z nějakého důvodu totiž ukazuje , že odcizené iPhony se nachází v jejich domě. iPhony však v domě ani blízkém okolí nejsou. Přečtěte si celý příběh tohoto domu a jeho dvou majitelů.

Začalo to první měsíc, když zde Christina a Michael začali žít společně. V tu dobu jim na dveře zaklepala rozzlobená rodina, která po nich požadovala jejich nedávno odcizený iPhone. Za dva měsíce přišla skupina přátel se stejným požadavkem. Jeden měsíc se jim to stalo čtyřikrát za sebou. Majitelé telefonů, kteří sem chodí ráno, odpoledne a někdy i v noci tvrdí to samé, Find my iPhone jim ukazuje, že ukradené nebo ztracené iPhony jsou právě v tomto domě na předměstí Atlanty. Telefony však v domě nejsou a pokaždé, když někdo přijde s tím stejným požadavkem, Michael s Christinou odpoví, že se to stává často. Od února roku 2015, se u dveří vystřídalo více než 12 lidí. Většina jim věří, ale někteří je stále z krádeže podezřívají a jsou přesvědčeni, že majitelé domu lžou.

Sabe a Lee jsou již vyděšeni z hádek s lidmi, kteří si myslí, že jim ukradli jejich iPhony. Bojí se, že by jednoho dne mohli do domu vtrhnout policisté, kteří tam stejně nic nenajdou. Nikdo nedokáže problém vysvětlit. Všechny ukradené iPhony jsou od různých operátorů jako je AT&T, Verizon, T-Mobile, Sprint a dalších, takže zde problém nebude. Apple tvrdí, že problém není u něj. Vše tak zůstává záhadou a dům je tedy nejspíše Bermudským trojúhelníkem ztracených iPhonů.

house_iphone

*Zdroj: cultofmac

Dnes nejčtenější

.