Zavřít reklamu

iPhone 6cKromě videa s údajným 4″ iPhone 6 se dnes objevily také informace o jeho ceně. Tyto informace smaozřejmě nemůžeme ani vyvrátit ani potvrdit a tak je prosím berte s rezervou. Nicméně by se podle nich měl iPhone 6c prodávat za 3288 juanů za 16GB verzi, což je 500$, tedy o 150$ méně než kolik stojí 16GB verze iPhone 6s bez smlouvy a pouze o 50$ méně než za kolik prodává Apple iPhone 6.

Apple by nám tak opět ukázal že menší nebo méně výkonná verze u něj neznamená automaticky také výrazně levnější verzi, ale zkrátka jiný přístroj, který Apple bere jako další samostatný produkt a nemá v podstatě důvod snížit cenu oproti klasickému iPhonu výraznějším způsobem.

Společnost se chtě nechtě musí orientovat na co největší publikum a je nucena vyhovět většímu množství zákazníků než když trh se smartphony teprve budovala. Menší a o něco levnější telefon je tedy logickým krokem a jak se zdá, tentokrát bude iPhone 6c mnohem zjaímavější než když se v době iPhone 5s objevil iPhone 5c. Tentokrát se totiž jedná o menší telefon který padne do ruky každému komu vadila velikost iPhone 6 nebo iPhone 6 Plus, respektive iPhone 6s a iPhone 6s Plus.

iPhone 6 4%22
*Zdroj: iphonehacks.com + weibo

Dnes nejčtenější

.