Zavřít reklamu

AMPWare Case iconOd teď už se nemusíte obávat vybité baterie vašeho iPhonu v době, kdy nemáte možnost připojit telefon na nabíječku. Přichází totiž obal, kterým můžete dobít baterii iPhonu jen tím, že budete točit kličkou na zádech obalu. AMPWare Case, jak se jedinečný obal jmenuje, je dost podobný některým baterkám, které také svítí až poté, co zatočíte kličkou, která se na nich nachází.

Podle výrobců obalu vám stačí 5 minut točení, abyste prodloužili výdrže svého iPhonu o další hodinu běžného používání nebo pět hodin pohotovostního režimu, kdy je sice telefon zapnutý, ale vy jej nevyužíváte, avšak jste stále na příjmu. Páčku, pomocí které budete energii vytvářet, se nachází na zadní straně obalu, ale nijak vám nebude překážet, jelikož ji vytáhnete jen v případě potřeby.

Zakladatelé AMPWare, Mark Gabriel a Erik Durr, prozradili, že za nápadem vyrobit takový obal stála jejich osobní zkušenosti, kdy v roce 2005 během hurikánu Katrina byli oba odkázáni jen na své mobilní telefony, které samozřejmě po nějaké době neměli jak dobít. Ovšem v roce 2005 dosahovala výdrž tehdejších mobilních telefonů několika dní, ale dnes jde jen o jeden až dva dny a v lepších případech až o tři dny.

AMPWare Case váží 110 gramů a je 18,5 mm tlustý, tudíž váš iPhone poměrně naroste do šířky. Poskytnout dokáže maximální proud 1000 mA při 5V, což je stejně jako originální nabíječka od k iPhonu. Obal je v předobjednávkách dostupný pro iPhone 6 a iPhone 6s ve slevě z původních $129 (3200Kč) nyní za $79, tedy za nějakých 2000 Kč. Zakoupit jej můžete v černé, světle zelené a olivové barvě na stránkách výrobce, na které naleznete odkaz níže. Dopravda do České republiky nebo na Slovensko vás vyjde na dalších 15 dolarů (372 Kč).

AMPWare Case 2
AMPWare Case 4

AMPWare Case 3
AMPWare Case FB

*zdroj: cultofmac

Dnes nejčtenější

.