Zavřít reklamu

Apple MicrosoftMicrosoft plánuje vydat jeho Windows Phone klávesnici s názvem Word Flow i pro iPhone, jako klávesnici třetí strany. Microsoft v současné době hledá softwarové testery vlastnící iPhone 5s nebo novější, kteří by klávesnici testovali a přidali zpětnou vazbu. Word Flow klávesnice umí tzv. swipe gesta, která pro rychlé psaní umožňují rychlejší psaní pomocí ježdění po displeji, kde telefon vyhodnotí na jaké písmeno přejedete. Samozřejmě můžete psát klasicky jako na každé jiné klávesnici.

Na iOS si již nyní můžete stáhnout podobnou klávesnici s názvem Swype. Další funkcí, kterou klávesnice umí je automatická změna slova na smajlíka. Například napíšete pes a ten se změní na smajlíka psa. Microsoft hledá beta testery v systému Windows 8 s pomocí této zprávy: „Klávesnice Word Flow je již dlouho jednou z vysoce ceněných funkcí pro Windows Phone a byla použita při rekordu nejrychleji napsané zprávy a je zapsána v Guinnessově knize rekordů. Nyní pracujeme na rozšíření klávesnice i na ostatní platformy, počínaje iOS. Ještě předtím, než vydáme klávesnici do App Store, bychom vám rádi  nabídli ukázkovou verzi. S pomocí vaší zpětné vazby, klávesnici doladíme a zlepšíme.“

Apple přidal podporu klávesnicí třetích stran již v iOS 8. Některé se staly populárními a některé se ani nedostaly do oběhu, kvůli špatnému zpracování co se týče rychlosti, takže uvidíme jak si povede Microsoft. Společnost Microsoft jistě není žádným nováčkem s aplikacemi pro iOS. V současné době má v App Store zhruba 60 aplikací.

https://www.youtube.com/watch?v=qM7IdBWtQ6I

word_flow_microsoft_windows_phone

*Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.