Zavřít reklamu

Catalyst waterproof apple watchS voděodolností u Apple Watch je to poměrně složité, sám Apple totiž tvrdí že hodinky jsou odolné proti dešti, stříkající vodě nebo potu, ovšem žádnou certifikaci vodotěsnosti nebo voděodolnosti nemají. Přitom i na LsA najdete v diskusi lidi, kteří chodí se svými Apple Watch každý den do sprchy nebo klidně i do bazénu a hodinky fungují bez problémů. Na druhou stranu na to samozřejmě nejsou konstruované a osobně bych to nikdy neriskoval.

Naštěstí existuje řešení, které splňuje ochranu vodotěsnosti IP68, což znamená, že můžete s hodinkami dělat vše, kromě hloubkového potápění a extrémních vodních sportů. Jakmile dáte své Apple Watch do obalu Catalyst Waterproof, můžete se s nimi sprchovat, plavat a dokonce i šnorchlovat! Obal navíc splňuje armádní drop specifikaci MIL-SPEC 810G, díky čemuž je zaručena také ochrana při pádu z dvou metrů. Pojďme se tedy podívat na to, jak ochránit naše Apple Watch nejen před vodou, ale také před pády.

Catalyst Waterproof

Catalyst Waterproof je pouzdro které se skládá ze dvou základních částí, kdy nejprve sundáte ze svých Apple Watch pásek a vložíte je do silikonového obalu, který obklopí celé hodinky kromě displeje. Silikonový obal poté vložíte do pevného plastového obalu, který má integrovaný vlastní pryžový řemínek. Plastový obal se skládá ze dvou částí, jenž k sobě nacvaknete a jako bonus také přišroubujete malým šroubkem. Nemusíte se bát že budete muset hledat šroubovák, ten je totiž součástí balení.

IMG_0131

Perfektní je, že vaše Apple Watch fungují stejně jako předtím a jediné co se změnilo je fakt, že jsou vodotěsné. Korunku ovládáte pomocí plastové korunky která vyčnívá z pouzdra a otáčí se snad ještě pohodlněji než korunka u Apple Watch, tlačítko máte pochopitelně taktéž k dispozici a tím, že displej nekryje žádná fólie ani nic podobného, ovládá se stejně jako bez pouzdra. Funkční je samozřejmě i mikrofon a reproduktor. Co však potěší nejvíc je fakt, že hodinky můžete i v obalu nabíjet a funguje taktéž měření tepu!

Catalyst Apple watch

Pouzdro navíc působí na první pohled tak, že se o své hodinky nemusíte bát a jediné na co je potřeba si dávat pozor je skutečně zkontrolovat, že silikonový obal dokonale obklopil celé hodinky a přilnul k nim aby se pod něj nemohla dostat voda. Nezapomeňte také na fakt, že displej není ničím chráněn a tak zatím co hodinky přežijí i pád ze dvou metrů, displej se může poškrábat stejně jako bez obalu. Je však zapuštěn pod okraj obalu a tak jej musíte skutečně chtít poškrábat při běžném používání nic nehrozí. Řemínek je o něco masivnější než ten který dostanete k Apple Watch Sport ale je pohodlný a dostatečně velký, navíc právě díky tomu že je masivní a má klasické zapínání máte jistotu, že hodinky při plavání neztratíte. Sám výrobce pak dodává, že materiály jsou navrženy tak, aby se jim nic nestalo ani v mořské vodě, což je problém mnoha pouzder a obalů.

Catalyst

Pokud se tedy chystáte za dobrodružstvím a je jedno zda chcete jít plavat/šnorchlovat a nebo se jen potit doprostřed pralesů v Amazonii, pak je Catalyst tím, co sebou zkrátka musíte mít. Kombinace vodotěsnosti, nárazu vzornosti a faktu, že obal nemusíte již nikdy sundávat a všechny funkce máte k dispozici je zkrátka geniální! Samotné pouzdro navíc váží pouze 35gramů, tak že se nemusíte bát ani toho, že vaše milované Apple Watch ztěžknou. Pouzdro je navíc k dispozici v různých barvách.

  • Pouzdro Catalyst Waterproof Blocks si můžete zakoupit na e-shopu iPouzdro.cz nebo přímo v Pražské prodejně iPouzdro.cz – Vyšehradská 27, Praha 2
iPouzdro
Catalyst
Catalyst-Apple-watch FB

Dnes nejčtenější

.