Zavřít reklamu

Apple Watch 2 iconSdružení MBLM přineslo svůj pohled na budoucnost Apple Watch. Některé budoucí funkce považují někteří uživatelé za nepodstatné, ale jsou důležité pro celkový rozvoj do budoucnosti. Podle MBLM většina majitelů, bere Apple Watch jako hodinky, které umí nějaké cool triky navíc. Členové MBLM využívají Apple Watch nejvíce pro zobrazování notifikací, sledování jejich zdraví a aktivit, na odpovídání zpráv a také na zvedání hovorů, přičemž na ruce je mají zhruba 3-5 dní v týdnu. Pocity vůči hodinkám mají spíše pozitivní a optimistické a myslí si, že Apple Watch mají před sebou ještě dlouhou cestu.

MBLM navíc přidali seznam vylepšení, které by na dalších Apple Watch očekávali. Prvním a zároveň největším přáním je kamera. Ta by byla na přední straně a využívala by se k videohovorům a to například na FaceTime nebo Skype. Dalším bodem jsou připomínky na základě polohy zařízení, například ať vám hodinky připomenou danou věc na daném místě. Apple Watch by mohly mít lepší rozpoznávání hlasu, my v Česku bychom navíc ocenili i českou Siri, na kterou čekáme již několik let.

Nyní jsou hodinky docela dost závislé na iPhonu a právě to by měl Apple napravit a udělat je více samostatné. Také by se mohl zlepšit výkon a tím rychlejší spouštění aplikací, které je na Apple Watch někdy hodně zdlouhavé. Posledním přáním je vodotěsnost. Sami jsme viděli, že s Apple Watch lze zajít do bazénu a nic se jim nestane. Apple však vodotěsnost neoznámil a neuvádí ji, takže pokud se vám do nich voda dostane a hodinky budou poškozené, reklamaci vám neuznají.

apple_watch_2
Apple Watch 2 FB

*Zdroj: appleworld

Dnes nejčtenější

.