Zavřít reklamu

iPhone 7 koncept 2 iconNad designem iPhonu 7 stále visí jeden velký otazník. Kam se Apple hodlá vydat tentokrát a jaké materiály u budoucího iPhonu chystá je stále jen otázkou. Spekulace nám jen naznačují, že by měl být opět o něco tenčí a pravděpodobně se zbaví 3,5mm jacku. Designéři konceptů tak zatím pořádně neví, jak by mohli vzhled navrhnout tak, aby se co nejvíce přiblížili ke skutečnosti, která nám bude odhalena v září. Právě proto vymýšlejí různě šílené návrhy a jen pár z nich dává smysl a některé i stojí za povšimnutí.

Nedávno jsme tu měli koncept iPhonu 7 bez 3,5mm jacku, který byl doposud určitě jeden z nejpovedenějších a asi jen málo fanoušků by si mohlo stěžovat, kdyby takto ve finále vypadal. Dnes přichází další, vcelku povedený koncept od brazilského designéra Arthura Reise. Jeho iPhone 7 je jakýmsi mixem iPhonu 6 a iPodu. Na zadní straně nenajdete hliník série 7000 jako je tomu u současných modelů, ale slitinu nerezové oceli, která je odolná vůči nárazům a poškrábání. Tělo je o něco tenčí, ale ještě pevnější, než současný hliník. Majitele by určitě potěšilo i safírové sklo na displeji, které je znatelně odolnější vůči škrábancům, a také voděodolnost, po které někteří volají už několik let.

Co se týče hardwarové výbavy, tak Reisův iPhone 7 disponuje vylepšeným fotoaparátem, který pořizuje lepší snímky při horších světelných podmínkách, lepším 3D Touch displejem, 4x rychlejším CPU a GPU, Amoled displejem v 4″ a 4,7″ uhlopříčce s rozlišením 1334×750 respektive 1980×1050 pixelů, Home tlačítkem citlivým na sílu stlačení, zabudovaným teploměrem, až o 50% hlasitějšími reproduktory a baterií s výdrží 16 hodin při surfování na LTE.

iPhone 7 koncept

iPhone 7 koncept FB
*zdroj: behance.net

Dnes nejčtenější

.