Zavřít reklamu

printscreen 2016-01-14 v 21.02.49V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

EasyChat
Využíváte často WhatsApp? V tom případě je EasyChat přesně pro vás. EasyChat for WhatsApp vám přináší možnost odesílat zprávy přes WhatsApp přímo z vašeho Macu. Upozorňujeme, že je nutné, abyste měli na svém telefonu aplikaci WhatsApp.

[appbox appstore id1043845450 oldprice=“9,99€“]

Relaxing Sounds
Znáte ty momenty, kdy je toho na vás moc a potřebujete prostě vypnout? Nemůžete večer usnout, protože máte hlučného souseda? Nemůžete se soustředit na práci? Zkusili jste při chvilkách odpočinku poslouchat relaxační zvuky? Relaxing Sound vám nabízí devět příjemných přírodních zvuků (např. tekoucí řeka, déšť za bouřky, zpěv lesních ptáků, mořské vlny), které vám pomůžou relaxovat a koncentrovat svou pozornost žádaným směrem.

[appbox appstore id971873252 oldprice=“1,99€“]

Set for MS Office
Set for MS Office je ultimátním balíčkem šablon pro dokumenty Word, PowerPoint a Excel na vašem Macu. Aplikace vám poskytuje četné možnosti pro vytváření profesionálního a senzačního obsahu. Set for MS Office udělá vaši práci více zábavnou a rychlou. Aplikace obsahuje 1 545 šablon pro Word, 163 témat pro PowerPoint a 100 předloh pro Excel.

[appbox appstore id691112702 oldprice=“39,99€“]

Template for Keynote
Template for Keynote vám přináší často využívané šablony pro práci s Keynote. Všechny návrhy jsou designově pěkné, precizně zpracované a jsou vytvořeny pro rozmanité příležitosti.

[appbox appstore id1033452363 oldprice=“2,99€“]

JotNow
Potřebujete si neustále dělat poznámky, abyste na něco důležitého nezapomněli? Tak to se vám jistě bude hodit aplikace JotNow. Své poznámky tak můžete lehce ukládat, organizovat a vyhledávat v nich. Aplikace veškerý obsah automaticky ukládá, takže se nemusíte obávat, že byste ztratili své drahocenné poznámky.

[appbox appstore id402371718 oldprice=“2,99€“]

Elmedia Player GO
Elmedia Player GO je přehrávač, který podporuje širokou škálu různých video i audio formátů, včetně FLV, MP4, MOV, AVI, MP3, M4A, WMA, AAC a AC3. Tato aplikace je naprosto jednoduchým nástrojem pro přehrávání všemožných formátů. Nabízí možnost otáčení, převrácení videí, editování titulků, možnost zpomaleného/zrychleného přehrávání, vytváření vlastních playlistů a mnoho dalšího.

[appbox appstore id963757353 oldprice=“9,99€“]

Template for Numbers
Pracujete často s aplikací Numbers? S Template for Numbers můžete vylepšit svou pracovní efektivitu. Tato aplikace nabízí padesát precizně zpracovaných často využívaných šablon při práci s Numbers.

[appbox appstore id1039281069 oldprice=“2,99€“]

XCOM Enemy Unknown
XCOM Enemy Unknown nabízí vzrušující kombinaci strategické hry a RPG. Tato hra vás zasadí do vedení XCOMu –  přísně utajené vojenské organizace, která je zodpovědná za ochranu Země před devastující mimozemskou invazí. Převezměte vedení na bojišti a veďte vyjednávání s vládami různých zemích.

[appbox appstore id594787538 oldprice=“34,99€“]

mac apps imore

Dnes nejčtenější

.