Zavřít reklamu

iPhone 7 all parody (kopie)Při rozhovorech se Steve Jobs nechal hned několikrát slyšet, že on osobně se nezajímá o marketing a jiné studie, jelikož on nejlépe, co spotřebitelé chtějí. Vzhledem k tomu, že je iPhone nejúspěšnějším a snad i nejznámějších telefonem na zemi, by se jen někdo odvážil mu jeho názor vyvrátit. Zdá se, že Tim Cook jede ve stejných kolejích, a tak nám téměř každý rok servíruje tenčí a tenčí iPhone se stále neuspokojující výdrží baterie. Jak by tomu ale bylo, kdyby Apple vyslyšel snad všechna přání uživatelů?

Na to se podíval Joy of Tech, který vytvořil jen animovaný koncept iPhonu 7, který by disponoval snad vším, na co si vzpomenete. Baterie je rozhodně větší a k tomu nechybí třeba ani CD vypalovačka, kytarový jack, MagSafe, stylu nebo dokonce i přepínač mezi iOS a Androidem. Na zadní straně pak najdete projektor a subwoofer. Paradoxně ale chybí zažitý Home a Power Button.

Samozřejmě jde jen o vtip a je zbytečné se rozčilovat, že je tam něco navíc, něco staré nebo něco zbytečné. Obrázek se stal v posledních dnech virálním hitem, a tak je dost možné, že jste na něj už narazili, ale pokud ne, tak si jej podrobně prohlédněte níže.

iPhone 7 all parody

*zdroj: concept-phones

Dnes nejčtenější

.