Zavřít reklamu

icon 6630352_larger

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Diapositive
Diapositive je elegantní a prostou cestou, jak získat přístup k obsahu vašeho Instagramu. Budete mít okamžitý přístup k obsahu, populárním postům, k vašim lajkovaným postům, profilům ostatních uživatelů a vyhledávání. Aplikace byla speciálně vytvořená pro OS X Yosemite.

[appbox appstore id983523338 oldprice=“1,99€“]

MineX
Jste milovníkem klasické hry Minesweeper? Jestli ano, tak je hra MineX pro vás to pravé ořechové. MineX je naprosto jednoduchou hrou. Vaším cílem v této hře je najít všechny miny na hrací ploše. Můžete využít vlajek na označení buněk, o kterých si myslíte, že by mohly obsahovat minu a předejít tak neúmyslné detonaci.

[appbox appstore id1033152947 oldprice=“1,99€“]

Swipe Translate
Swipe Translate je rychlou a efektivní možností, jak překládat vámi určený obsah z cizího jazyku.

[appbox appstore id1046630352 oldprice=“0,99€“]

MotionDetect
Bojíte se o své soukromí? Chcete vědět, jestli se vám někdo nesnaží dostat do počítače, když u něho právě nesedíte? Aplikace MotionDetect vám v tom rozhodně pomůže. Pokud se změní prostředí před vaším Macem (někdo si sedne před váš počítač), tak aplikace zachytí snímek a vy budete přesně vědět, kdo to byl. Začněte mít přehled s aplikací MotionDetect.

[appbox appstore id570129356 oldprice=“4,99€“]

Brightness 2
Brightness 2 vám umožní regulovat jas monitoru vašeho Macu přímo z menubar. Samozřejmě, že to lze učinit i pomocí kláves, ale někomu více vyhovuje ovládání z mebubar, jelikož jsou zde i další ovládací prvky.

[appbox appstore id958895064 oldprice=“1,99€“]

Templates for Excel
Excel je velmi často využívaným programem, jelikož umí zvládnout různá data, statistické analýzy a mnoho dalších užitečných věcí. Templates for Excel vám nabízí snadno použitelné šablony pro práci s tímto programem.

[appbox appstore id1028206174 oldprice=“2,99€“]

Scientific Calculator
Tato kalkulačka vám umožní přímo napsat vaše kalkulace do psacího okénka a následně zkopírovat výsledky kamkoliv budete potřebovat. Scientific Calculator je opravdu snadno použitelnou aplikací, kterou využije každý, kdo musí řešit složitější matematické úlohy.

[appbox appstore id412602706 oldprice=“2,99€“]

www.cnet.com
www.cnet.com

Dnes nejčtenější

.