Zavřít reklamu

icon 968711_larger

Níže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Fast Camera
Hledáte nějakou možnost, jak lépe zachytit rychle se pohybující objekty? Fast Camera je aplikací, která vám umožní vyfotit až 1500 snímků za minutu a vy si pak můžete uložit ty nejlepší do vašeho fotoalba. Aplikace vám také vytvoří pohyblivé video z vašich nafocených snímků a nabízí časovač, možnost manuálního ovládání zaostření, expozice a vyvážení bílé.

[appbox appstore id402777723 oldprice=“7,99€“]

Cuecard
Cuecard využívá jednoduché ikony jako vizuální impulsy pro připomenutí vašich důležitých úkolů. Pro zapamatování vašich úkolů stačí vybrat jednu z mnoha pěkných ikon a použít ji jako vizuální připomínku. Aplikace také nabízí možnost z vámi vytvořené fotografie udělat ikonu. Cuecard je tou nejrychlejší a nejjednodušší cestou, jak si zapamatovat všechny vaše úkoly.

[appbox appstore id1068980238 oldprice=“0,99€“]

Password Manager
V dnešní době si každý z nás musí pamatovat tisíce věcí, což může být vcelku náročné. Password Manager vám nabízí spolehlivou a bezpečnou cestu, jak uchovávat své osobní a klíčové informace. Do aplikace můžete ukládat data jako např. hesla k účtům, informace o kreditní kartě, piny či cokoliv co vás napadne a potřebujete to udržet v tajnosti.

[appbox appstore id998905706 oldprice=“2,99€“]

Orgami
Orgami promění váš iPhone na krásnou tabuli plnou vašich nápadů, myšlenek a úkolů. Orgami je extrémně všestrannou aplikací, umožní vám vizualizovat vaše myšlenky na pěti minimalistických tabulkách. Naplánujte si váš den, týden nebo rovnou celý měsíc. Aplikace je také výborným pomocníkem pro vytváření myšlenkových map. Plánujte, vytvářejte, pište, organizujte, přemýšlejte a nakonec vizualizujte.

[appbox appstore id877968711 oldprice=“0,99€“]

Baffo
Díky Baffo budete mít přehled o tom, kdo využívá Instagram ve vašem okolí. Velké množství lidí používají Instagram každý den a nyní máte možnost vidět, jací uživatelé se nacházejí poblíž. Vzpomínáte si na tu dívku, která se na vás minule usmála? Možná až ji příště potkáte, tak můžete nalézt její profil na Instagramu.

[appbox appstore id712005899 oldprice=“0,99€“]

Cyclotron
Pokud jste kreativní duše, tak vám jistě udělá radost aplikace Cyclotron. Zahrajte si roli urychlovače částic a začněte experimentovat přímo na vaší obrazovce! Své výtvory si poté můžete nastavit jako tapetu na vašem iOS zařízení.

[appbox appstore id437961443 oldprice=“1,99€“]

Magnifier
Zapomněli jste si své brýle na čtení nebo potřebujete lupu, abyste mohli přečíst menší text na vašem iOS zařízení? Magnifier transformuje váš iPhone na přibližovací lupu i s osvětlením. Aplikace vám umožní text přiblížit až 6krát.

[appbox appstore id508627598 oldprice=“0,99€“]

Compass++
Stále vám nepadla do oka žádná kompasová aplikace a máte rádi změnu? Pokud ano, tak tato aplikace je pro vás tou pravou.  Compass++ je praktickou pomůckou, která vám nabízí unikátní motivy kompasů pro váš iPhone a iPad. Aplikace nabízí více než 15 skvěle vypadajících motivů.

[appbox appstore id592083181 oldprice=“6,99€“]

Lifeline…
Lifeline je dobře hratelnou hrou, která má zajímavě rozvětvený příběh o přežití navzdory všem překážkám. Taylor je uvězněn na cizí planetě po nouzovém přistání. Bohužel zbytek posádky je pravděpodobně mrtvý a Taylorův komunikátor vyhledá pouze vás. Využijte svůj iPhone, iPad či Apple Watch a pomozte Taylorovi učinit rozhodnutí, na kterém závisí jeho život a čelte společně všem následkům. Aplikace bohužel podporuje pouze anglický jazyk.

[appbox appstore id982354972 oldprice=“0,99€“]

He Likes The Darkness
He Likes The Darkness vám nabízí příběh o malém stvoření, které se jmenuje Paul. Paul opravdu neskutečně miluje temnotu, takže si dokážete představit všechen ten smutek, když se na obloze objeví zářivé hvězdy. Záře z těchto hvězd rozptyluje všechnu temnotu, takže Paulovi musíte pomoct. Obrovský svět, který je domovem našeho hlavního hrdiny, obsahuje 5 odlišných planet, které nabízejí 75 levelů. S každou sesbíranou hvězdou bude svět zase o něco temnější.

[appbox appstore id723411897 oldprice=“0,99€“]

Apps 9

Dnes nejčtenější

.