Zavřít reklamu

Apple-Watch-gold-icon-e1446367415149Jen před pár desítkami minut vydal Apple první beta verze iOS 9.3 a watchOS 2.2 pro registrované vývojáře a už zahraniční média zjišťují první novinky. Ačkoli by se mohlo zdát, že v první beta verzi nenajdeme téměř žádné novinky, tak pár podstatných tu přeci jen je. Kromě toho, že iOS 9.3 přináší na iPad podporu pro více uživatelských účtů, je nově možné také k iPhonu s tímto systémem připojit více Apple Watch s nejnovějším watch OS 2.2.

Aplikace Apple Watch na iPhonu totiž získala novou funkci, kdy je schopna spárovat s telefonem více chytrých hodinek od Applu najednou. Apple nevysvětlil, k čemu by mohla být novinka užitečná, ale hodit by se mohla například vývojářům, kteří by pak byli schopni snadno testovat svou aplikaci na více Apple Watch.

Velice pravděpodobné také je, že Apple přidal možnost spárovat s jedním iPhonem více Apple Watch kvůli příchodu nové generace, tedy Apple Watch 2. Vývojáři by totiž mohli testovat své aplikace na nové generaci hodinek, ale zároveň by mohli používat své dosavadní Apple Watch první generace.

Apple Watch

Dnes nejčtenější

.