Zavřít reklamu

apple-touch-icon-2Je tomu jen několik týdnů, co Komerční banka představila novou generaci mobilního bankovnictví pro podnikatele a firmy. Nyní přichází s aktualizací své stávající aplikace Mobilní banka pro běžné zákazníky, která přináší podporu pro 3D Touch na iPhonu 6s a 6s Plus. Aplikace vám přes svojí ikonu umožní rychle přejít do Historie transakcí, do sekce pro nové platby a také k funkci, kdy můžete fotoaparátem okamžitě naskenovat QR kód pro rychlé platby.

Při použití rychlé funkce na ikoně aplikace budete rovnou přesměrováni do jedné ze tří zmíněných sekcí, ale nejprve se budete muset téměř vždy přihlásit. Ovšem Mobilní banka začala o prázdninách podporovat Touch ID, tudíž stačí jen přiložit prst a jste okamžitě ve svém účtu.

Dnešní aktualizace přináší kromě podpory 3D Touch ještě opravu drobných chyb. Bohužel stále jsme se nedočkali podpory pro větší rozlišení na iPhonech 6/6s/ 6Plus a 6s Plus, přitom po mém dotazu na oficiálním Twitteru mi bylo sděleno, že bychom se přizpůsobení měli dočkat do konce minulého roku. Doufejme tedy, že se dočkáme brzy.

Mobilní banka 2 3D Touch

Dnes nejčtenější

.