Zavřít reklamu

Apple iCarZdá se, že na všech těch spekulacích ohledně auta od Applu bude z velké pravděpodobnosti kus pravdy. Apple si totiž registroval několik domén týkajících se automobilů a nechybí mezi nimi ani domény jako apple.car, apple.cars nebo apple.auto. Databáze Whois dnes totiž aktualizovala své údaje a nově se tak objevily domény, které si Apple zaregistroval skrze registrátora domén MarkMonitor Inc. v prosinci minulého roku.

Domény nejsou v současné době aktivní, což je zcela pochopitelné, ale i tak zájem o ně ze strany Applu by mohl mnohé naznačovat. I tak se ale nabízí možnost, že domény budou souviset jen se systémem CarPlay, který se v poslední době stále více rozšiřuje a tudíž je možné, že s ním má Apple další plány.

Ohledně Apple Car, tedy elektrického či dokonce autonomního auta od Applu, se za poslední rok objevilo spoustu zajímavých informací. Například podle nedávných zpráv pracuje na projektu stovky a možná už i něco přes tisíc zaměstnanců, které Apple přebírá z ostatních společností zabývajících se vývojem automobilů. Tým usilovně pracující na Apple Car by měl být s projektem hotový do roku 2020, ale musíme brát na zřetel, že jde stále jen o mlhavé spekulace.

Apple-car-domain
apple-icar-steve-jobs

*zdroj: macrumors

 

Dnes nejčtenější

.