Zavřít reklamu

icon 7169949_larger

Níže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

TranslateSafari
TranslateSafari je praktickou nástavbou pro Safari. Tato aplikace vám lehce přeloží a nahlas přečte zvolenou webovou stránku v Safari. Aplikace zahrnuje velké množství podporovaných cizích jazyků a automaticky vám ukáže originální i přeloženou stránku. TranslateSafari umí nahlas předčítat ve více než 30 světových jazyků a skvělou zprávou je, že předčítá i v českém jazyce!

[appbox appstore id919040797 oldprice=“4,99€“]

Weather Now
Weather Now je interaktivní aplikace, která vám přináší veškeré informace o počasí. Jednoduše přepínejte mezi zvolenými městy. Weather Now nabízí 15ti denní předpověď, mapu srážek, čas východu a západu Slunce a mnoho dalšího. Aplikace vám také poskytne snímky Země, atmosféry, hvězd a Slunce.

[appbox appstore id556849360 oldprice=“0,99€“]

Smart Scanner
Rychle a snadno oskenujte dokumenty, knihy, recepty, prostě cokoliv vás napadne s aplikací Smart Scanner. Stačí vyfotit váš dokument a vytvořené PDF okamžitě přeposlat vašim kolegům či komukoliv jinému. Využít můžete funkce automatické detekování okrajů či si je nastavit sami.

[appbox appstore id938409051 oldprice=“4,99€“]

iProtect Pro
iProtect Pro vám pomůže uchovat vaše osobní data (obrázky, videa či poznámky). Aplikace vaše data chrání za pomocí hesla a Touch ID. Do této aplikace se dostanou pouze lidé, kterým heslo poskytnete – nikdo jiný.

[appbox appstore id1067169949 oldprice=“0,99€“]

Step Pro
Pokud byste rádi věděli kolik za den uděláte kroků, tak pro vás máme ideální aplikaci Step Pro. Aplikace umí počítat kroky, měří ušlou vzdálenost, můžete do aplikace zadávat své denní cíle a mnohem víc.

[appbox appstore id968094433 oldprice=“1,99€“]

FileOpener
FileOpener je ultimátní aplikací na stahování, organizaci a prohlížení všech vašich souborů na vašem iPhonu či iPadu. Díky této aplikaci můžete jednoduše importovat soubory, dokumenty a média z vašeho počítače či Macu. Aplikace podporuje všechny oblíbené formáty (PDF, dokumenty MS, iWork, audio, video, archivy).

[appbox appstore id1064406884 oldprice=“1,99€“]

Wonderoom
Wonderoom je výkonný fotoeditor, který nabízí přehledné uživatelské rozhraní, které bylo vytvořeno pro rychlou editaci vašich snímků. Aplikace automaticky ukládá váš pokrok v editaci, takže můžete kdykoliv zavřít aplikaci a pokračovat kdykoliv se vám zachce. S Wonderoom budete mít naprostou svobodu při úpravě vašich snímků za pomocí filtrů, efektů, barev, rámečků a fontů.

[appbox appstore id1053146472 oldprice=“0,99€“]

PhotoWidget
Naprosto jednoduchá a přehledná aplikace, která vám umožní umístit vaší oblíbenou fotografii (nebo GIF) do vašeho oznamovacího centra.

[appbox appstore id915338375 oldprice=“0,99€“]

Procraster
Stalo se vám někdy, že se cítíte naprosto zchvácení ze všech těch věcí, které musíte stihnout, ale stejně se vám nikdy nepodaří stihnout vše včas? Procraster vám pomáhá bojovat s vaší prokrastinací a dokončovat včas všechny úkoly.

[appbox appstore id654662054 oldprice=“1,99€“]

Change
Change je designově krásnou a prostou aplikací, která vám pomáhá snadno konvertovat měnu. Jediné, co musíte udělat, je si vybrat měnu a posunout doprava/doleva pro porovnání s ostatními měnami.

[appbox appstore id721122369 oldprice=“0,99€“]

Resume Maker
V dnešní době mnoho zaměstnavatelů požaduje životopis i v anglickém jazyku a s tím Vám pomůže aplikace Resume Maker. Resume Maker transformuje váš iPhone na přenosného návrháře vašeho životopisu. Aplikace vám umožní vytvořit unikátní životopis během pár minut. Jednoduše vyplňte informace či je importujte z vašeho profilu z LinnkedIn a vyberte si konkrétní předlohu. Aplikace vám umožní pracovat i v offline režimu.

[appbox appstore id976264942 oldprice=“2,99€“]

Wireless Drive PRO
Wireless Drive PRO je jednoduchou a užitečnou aplikací, která převede vaše iOS zařízení na bezdrátové datové uložiště, které funguje přes WiFi. Převádějte své soubory bez limitů. Aplikace podporuje všechny možné formáty.

[appbox appstore id637425491 oldprice=“2,99€“]

Secret Calculator Browser
Hledáte maximální soukromí na vašem mobilním zařízení? Aplikace Secret Calculator Browser vám s tím rozhodně pomůže. Jednoduše uschovejte vaše tajemství a soukromé brouzdání do aplikace, která vypadá jako kalkulačka. Aplikace vypadá jako klasická kalkulačka do té doby, dokud nezadáte heslo. Můžete prohlížet internetové stránky, aniž byste se museli obávat zaznamenávání historie.

[appbox appstore id1023344451 oldprice=“1,99€“]

ReadToMe
ReadToMe je aplikací, která se zaměřuje na předčítání textů, dokumentů a webových stránek. Aplikace předčítá více než 30 cizích jazyků včetně českého jazyka. ReadToMe podporuje mnoho různých formátů (text, txt, rtf, doc, docx, ppt, pptx a mnoho dalších).

[appbox appstore id966112783 oldprice=“4,99€“]

Runtastic PRO
Stáhněte si aplikaci Runtastic PRO ke snazšímu a zábavnějšímu dosažení vašich zdravotních a fitness cílů. Tato aplikace sleduje vaše sportovní aktivity (běhání, jízdu na kole, chůzi a další) a zaznamenává např. vzdálenost, délku, rychlost, nadmořskou výšku, spálené kalorie a další. Runtastic PRO vám přináší také audio zpětnou vazbu, automatické pauzy, vestavěný přehrávač hudby, informace o počasí, teplotě, východu a západu slunce. Aplikace je k dispozici i pro Apple Watch.

[appbox appstore id366626332 oldprice=“4,99€“]

App Store apps

Dnes nejčtenější

.