Zavřít reklamu

kenu icon
Technologie jako je CarPlay, Bluetooth nebo Wi-Fi se postupně dostávají i do těch nejlevnějších vozů, ovšem na druhou stranu ani v těch nejluxusnějších a nejdražších vozech doposud nenajdeme držáky nebo stojánky na naše smartphony. Většina z těch které si můžete dokoupit jsou natolik škaredé, že se raději rozhodnete telefon zkrátka hodit do přihrádky mezi sedadly a víc se o něj nestarat. Nám se však na test dostal jeden z mála univerzálních držáků, za které se nemusíte stydět ani v Bentley.

Univerzální držák do mřížky ventilace od společnosti KENU je potažen pravou kůží a je vyroben z nerezové oceli a chromu, díky čemuž vypadá skutečně elegantně a pokud máte alespoň trošku lepší auto, skvěle zapadne do jeho interiéru.

KENU

Držák je vlemi jednoduchý a funguje na principu pružiny, která oba konce stahuje k sobě a právě proto do něj můžete dát vše od iPhone 4, až po iPhone s pěti palcovou úhlopříčkou nebo samozřejmě alternativní telefony s Androidem. Držák se připevní nacvaknutím do mřížky ventilace a můžete jej použít jak ve vertikální, tak i horizontální poloze.

Díky pružině je velmi snadné telefon do držáku nejen vložit ale také jej vyjmout. Přitom telefon v něm drží jako přikovaný a ani při jízdě na našich cestách typu D1 se nemusíte bát že by vypadl. Jediné na co si dejte pozor je správné přichycení samotného držáku k větrací mřížce, aby vše skutečně dobře zacvaklo a drželo tak jak má.

Kenu

Pokud tedy hledáte skutečně elegantní a kvalitní držák do vašeho vozu, pak je KENU to nejlepší co si můžete pořídit. Ostatní držáky totiž ve srovnání s ním skutečně hýzdí váš vůz a nebo jste nuceni si na iPhone lepit magnety nebo podobné věci. KENU se nám zkrátka zdá jako to nejlepší řešení do krásného interiéru vozu.

iPouzdro
KENU

Dnes nejčtenější

.