Zavřít reklamu

Mafia 3 iconAsi je všem známo, že hra Mafia vznikla pod rukami českých vývojářů a je tak snad nejúspěšnější hrou České republiky. V létě bylo oznámeno třetí pokračování série, a to na první polovinu roku 2016. Ovšem hned po prvním traileru a gameplayi se strhla vlna názorů, že Mafia 3 už nebude tak kvalitní, jako předchozí díly, na čemž se měl z velké části podílet fakt, že se hra už nevyvíjí v ČR, ale v americkém studiu Hangar-13, ve kterém se ale stále nachází několik českých vývojářů.

Z tohoto důvodu se pravděpodobně už nedočkáme tradičního českého dabingu, který byl jednoduše skvělý a dával hře úplně jiný rozměr především díky hláškám dabérů (Slečno, Vy máte v kapse zrcátko? Protože já se vidím ve vašich kalhotkách.). Ve třetím díle se tak budeme muset spokojit jen s českými titulky a anglickým dabingem, ovšem i tak nás studio Hangar-13 může stále překvapit.

V podstatě jako malý vánoční dárek se k nám nyní dostává nový 12 minutový gameplay, který nám opět ukazuje více z nového prostředí zasazeného do 60. let minulého století, na severovýchod USA a samozřejmě se setkáváme s hlavním hrdinou Lincolnem Clayem. Podle gameplaye můžeme usoudit, že si ve hře budeme opravdu užívat  dodělávání svých nepřátel zblízka a vybuchující auta, která někdy vybouchnou možná až příliš snadno, na což poukázali hned na začátku i samotní fanoušci a studio se poté nechalo slyšet, že šlo o záměř, aby trailer a gameplay vypadal zajímavě. I ve videu níže jde stále o Pre-Alpha verzi, tudíž je důležité uvědomit, že některé efekty se mohou do finální verze změnit. Ale teď už si užijte 12 minut, které vám ukáží zase o kousek více z připravované Mafia 3, na kterou se všichni už těšíme.

Dnes nejčtenější

.