Zavřít reklamu

iPhone 6c iconServer MyDrivers přinesl informaci, že čínský operátor China Mobile uspořádal velkou akci, na které zástupci diskutovali o plánech pro rok 2016. Při té příležitosti ale prozradili, že Apple skutečně plánuje vydat 4″ iPhone v dubnu příštího roku, což koresponduje s informacemi, které jsme již dříve naznačovaly, že Apple představí nový iPhone začátkem roku 2016, přičemž se proslýchalo, že by se tak mělo stát okolo března.Na konferenci by měl Apple kromě nového 4″ iPhonu představit také Apple Watch 2. generace.

Zpráva od MyDrivers navíc prozrazuje, že novinka by se měla jmenovat iPhone 7c, ale zdá se velmi nepravděpodobné, že by Apple předčasně použil název další generace iPhonu pro menší model, který nemá být takovým prodejním trhákem a má spíš jen vyhovět uživatelům, kterým se nezamlouvá velká uhlopříčka. Mnohem pravděpodobnější se tedy zdá označení iPhone 6c nebo New iPhone 5s, ze kterého má novinka vycházet.

Podle předchozích informací by měl 4″ iPhone disponovat hliníkovým tělem stejně jako současný iPhone 5s a Apple by jej měl prodávat ve dvou nebo třech barevných variantách. Dále by měl stejně jako iPhone 6 a novější nabídnout krycí sklo s 2,5D zahnutými hranami. Zároveň by měl ale disponovat stejným A9 procesorem jako nejnovější iPhone 6s a 6s Plus, ovšem na druhou stranu by měl mít jen 8-megapixelový fotoaparát a 1,2-megapixelový přední fotoaparát.

iPhone 6c

*zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.