Zavřít reklamu

icon 8546049_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Europe Travelpedia
Europe Travelpedia je výborným pomocníkem na cestách po Evropě. Aplikace obsahuje databázi restaurací, nákupů, památek, hotelů a dalších míst důležitých pro cestování. Pokud se o prázdninách chystáte do zahraničí, pak by vám aplikace Europe Travelpedia mohla být prospěšná. Zaujme také její původní cena.

[appbox appstore id563153139 oldprice=“14,99€“]

Smart Convert
Začněte pracovat chytře s aplikací PDF Smart Convert. Tato aplikace je praktickým nástrojem, který konvertuje téměř všechny formáty na PDF. Dále aplikace umí naskenovat jakýkoliv papírový dokument a umožní vám lehce sdílet vaše soubory (podpora přenosu přes USB, WiFi, Box, Dropbox a dalších cloudových služeb) a mnoho dalších užitečných funkcí.

[appbox appstore id577393521 oldprice=“6,99€“]

Wonderoom
Wonderoom je výkonný fotoeditor, který nabízí přehledné uživatelské rozhraní, které bylo vytvořeno pro rychlou editaci vašich snímků. Aplikace automaticky ukládá váš pokrok v editaci, takže můžete kdykoliv zavřít aplikaci a pokračovat kdykoliv se vám zachce. S Wonderoom budete mít naprostou svobodu při úpravě vašich snímků za pomocí filtrů, efektů, barev, rámečků a fontů.

[appbox appstore id1050740134 oldprice=“4,99€“]

Whink
Whink je jednoduchá, ale velmi výkonná aplikace sloužící pro zapisování poznámek na vašem iPadu. Whink je ideální aplikací pro studenty, učitele, obchodníky či kohokoliv jiného. Jak již bylo zmíněno díky Whink si můžete zapisovat poznámky, nahrávat audio, příležitostně čmárat a mnohem víc.

[appbox appstore id1008546049 oldprice=“3,99€“]

DayLight
Zajímá vás, kdy a kde přesně vyjde nebo zapadne Slunce? S DayLight můžete. Ukáže vám přesný čas východu nebo západu Slunce pro zvolenou lokalitu. K tomu nabízí poměrně podrobné informace obalené ve svěžím designu.

[appbox appstore id995040350 oldprice=“0,99€“]

Eazy Reminder Rychlá a snadná cesta k vytváření připomínek – to je Eazy Reminder. Zaznamenávejte si své každodenní úkoly za pomocí svého hlasu. Jednoduché přidávání úkolů a možnost vybírání různých tónů připomínek. [appbox appstore id940634950 oldprice=“1,99€“] Secure Manager Secure Manager je báječnou aplikací, která vám pomůže zapamatovat si vaše hesla a další informace o vašich účtech. Aplikace si zapamatuje vaše uživatelská jména, hesla, poznámky, obrázky a cokoliv dalšího. Jediné, co si musíte zapamatovat je hlavní heslo do aplikace. Můžete využít buď Touch ID nebo heslo. Secure Manager využívá šifrování AES-256. [appbox appstore id933453505 oldprice=“0,99€“] Gallery Doctor Gallery Doctor je užitečnou aplikací, která vám pomůže organizovat fotografie na vašem zařízení. Aplikace automaticky identifikuje nechtěné fotografie na vašem iOS zařízení. Gallery Doctor vám uvolní mnoho místa ve vašem fotoalbu tím, že vás upozorní na fotografie, které jsou rozmazené, příliš tmavé, nekvalitní, či jsou podobné. Samozřejmě si rozhodnete sami, zda si chcete snímky ponechat nebo vymazat. [appbox appstore id926864471 oldprice=“0,99€“] Aqueduct Představujeme vám Aqueduct – svět zpřeházeného potrubí. Je zcela na vás, abyste znovu uspořádali potrubní trať a obnovit proud. Aqueduct je skvělou klasikou, která vám rozhodně zpestří nudné chvíle. [appbox appstore id402516081 oldprice=“1,99€“] Contact Picture Sync  Tato aplikace identifikuje neznámá čísla a přiřadí k nim snímek volajícího z aplikace WhatsApp. Vždy tak uvidíte nejnovější profilové obrázky vašich přátel v momentě, kdy vám volají nebo vy voláte jim. [appbox appstore id955608608 oldprice=“3,99€“] Screeny Screeny je užitečnou aplikací, která vám pomůže ušetřit místo, které vám zabírají screenshoty vaší obrazovky. Aplikace proskenuje vaše fotoalbum a pomůže najít a vymazat screenshoty, které už nepotřebujete. [appbox appstore id945972170 oldprice=“0,99€“] RemoteCam A máme tu něco pro majitele Apple Watch. RemoteCam vám umožní plně kontrolovat fotoaparát vašeho iPhonu přímo z vašeho zápěstí. Zároveň na vašich hodinkách uvidíte náhled na to, co chcete vyfotit, také můžete přepínat mezi přední a zadní kamerou či nastavit časovou spoušť. [appbox appstore id1046684036 oldprice=“2,99€“] Slidey Využijte vaše fotografie k vytvoření úžasné video slideshow. Vyberte snímky, ořízněte, uspořádejte je podle svého uvážení, nastavte časování a aplikujte efekty. Přidat můžete také svou oblíbenou hudbu z vaší hudební knihovny nebo využít defaultní hudbu z aplikace. Poté svou slideshow můžete sdílet na sociálních sítích. [appbox appstore id805863050 oldprice=“2,99€“]

Apps 9

 

Dnes nejčtenější

.