Zavřít reklamu

AVOC Toscana Diary iconV dnešní recenzi se zaměříme na pouzdro od značky AVOC s názvem Toscana Diary. Do redakce nám přišel kus, který je ve vínové barvě (Wine). K dispozici je také provedení v černé (Black) a hnědé barvě (Brown). Tento typ pouzdra je zaměřen spíše na pánskou část populace, nicméně se třeba bude zamlouvat i nějaké dámě. Pokud hledáte na poslední chvíli nějaký vánoční dárek pro majitele/majitelku iPhonu nebo potřebujete nějakou změnu, tak třeba vás osloví právě tento draze vypadající kryt. Pojďme se společně podívat na tento typ pouzdra.

Pouzdro Toscana Diary je vyrobeno ze syntetické kůže a v jeho pravé části je výlisek pro váš iPhone 6 či 6S, který je z půlky přidělán k pouzdru. Díky tomu je možné udělat si z pouzdra praktický stojánek. Což mě osobně přijde jako trochu zbytečnost, ale zase na druhou stranu znám některé majitele iPhonu, kteří takovou vychytávku na svém pouzdru oceňují.

Výrobce šikovně využil místo v levé vnitřní části pouzdra, jelikož tam umístil kapsičku, do které můžete vložit třeba kreditní kartu nebo papírové peníze. Zajímavým detailem pouzdra je magnetický plíšek, který drží přední a zadní stranu krytu u sebe. Musím říct, že se mi tento detail s vyvedeným nápisem AVOC opravdu líbí, jelikož pouzdru dodává jakousi exkluzivitu. Navíc výrobce sílu magnetu opravdu vychytal, takže je dostatečně silný, aby u sebe obě části obalu udržel, ale na druhou stranu bez problému vnitřní stranu odklopíte.

Vnější část, která je ze syntetické kůže, se dobře drží a rozhodně nemá tendenci v ruce klouzat. Vnitřek pouzdra je na dotek velmi příjemný a žluto-oranžové provedení je velmi vkusné. IPhone šel zasunout poměrně snadno, ale v momentě, kdy jsem telefon potřebovala vyndat, jsem se celkem zapotila. S pouzdrem se i přes vyklápěcí část volá relativně dobře a nic vám nebrání iPhone naplno využít.

Bohužel tento kryt dělá telefon opravdu velký, ale počítám, že nikdo, kdo by chtěl tenounký obal pro svůj iPhone, si nepůjde zakoupit Toscana Diary. Toto pouzdro na mě působí opravdu seriózním a elegantním dojmem. Pokud hledáte nějaké stylové pouzdro, které ochrání váš iPhone zepředu i zezadu a občas vám poslouží jako stojánek, tak při rozhodování zcela určitě neopomeňte AVOC Toscana Diary.

Pouzdro AVOC Toscana Diary si můžete zakoupit na zakoupit na e-shopu iPouzdro.cz nebo přímo v Pražské prodejně iPouzdro.cz – Vyšehradská 27, Praha 2

1
10
4

Dnes nejčtenější

.