Zavřít reklamu

MacBook game gaming iconApple poprvé světu ukázal svou tajnou laboratoř a podělil se se zajímavými informacemi ohledně vývoje svých produktů a už při tom omylem (možná schválně?) pravděpodobně ukázal světu nový MacBook. Bystří fanoušci si totiž všimli, že během krátkého rozhovoru s Brucem Sewellem je na pozadí pravděpodobně vidět chystaná 15″ nebo 17″ varianta MacBooku Pro či může dokonce jít o spekulovaný 15″ MacBook Air.

Pokud se totiž na obrázek níže pozorně zadíváte, tak zjistíte, že ultrabook za Sewellem se nepodobá žádnému doposud představenému MacBooku, jelikož má tenké rámečky okolo displeje a na 12″ MacBook jde o notebook se znatelně větší uhlopříčkou displeje. Dokonce i tělo je tenčí než současný MacBook Pro a navíc jako tapeta je zvolen Saturn, který Apple používá u nejnovějšího iPadu Pro.

Pozadí je ale poměrně dost rozostřené, a tak se můžeme jen dohadovat, o jaký MacBook ve skutečnosti jde. Dost možná může jít o nějaký současný MacBook, který je jen v šedé respektive vesmírně šedé variantě speciálně pro zaměstnance Applu. Je totiž dost nepravděpodobné, že by si Apple neuvědomil, že před rozhovorem zapomněl uklidit chystaný produkt, ale možná jde jen o jedno z šikovných PR, které Applu rozhodně jde. Ovšem co ty tenké rámečky?

Nových MacBooku bychom se měli dočkat na jaře příštího roku a novinkou by měl být především nový procesor a pravděpodobně i nejnovější generace Thunderboltu, který nabízí USB-C.

bruce-sewell-780x430

*zdroj: cultofmac

Dnes nejčtenější

.