Zavřít reklamu

Facebook-Messenger-iOS-iconFacebook před dvěma dny vydal novou verzi svého Messengeru s označením 52.0, která oficiálně přináší podporu pro 3D Touch displej, která ale byla v aplikaci implementována už něco přes měsíc. V poznámkách k aktualizaci se dozvíte, že můžete kontaktovat uživatele, na které neznáte číslo nebo je nemáte přidané a také že vám na obrazovce začnou padat sněhové vločky, když pošlete emotikony nebo samolepky související se zimní a vánoční tématikou.

O čem se ale v informacích o aktualizaci nepíše je novinka, že nyní můžete změnit barvu, hlavní emoji a přezdívku v chatu s kýmkoli jen chcete, o čemž jsme vás informovali před několika dny. Pokud jste na tuto novinku ještě nepřišli a rádi byste si barvu nebo hlavní emoji změnili, pak stačí, abyste na svém iPhonu nebo jiném smartphonu spustili aplikaci Messenger, otevřeli chat s osobou, u které chcete něco změnit a poté nahoře klikli na jeho jméno. Nyní už z nabídky můžete vybrat buďto položku Přezdívky, Barva nebo Emoji a změnit si, co jen chcete.

Určitě nezapomeňte na fakt, že pokud cokoli změníte, tak se změny projeví i druhé straně, které Messenger oznámí, že jste si osobu například přejmenovali nebo nastavili jiný hlavní emoji či přebarvili chat. Proto určitě nedoporučujeme, abyste si holku, která se vám líbí a teprve to s ní rozjíždíte, pojmenovali například „Miláček“ ještě třeba s pusinkou, jelikož změnu určitě uvidí a může vás přejmenovat třeba také na „Zapomeň.“ Ovšem přejmenování může mít i pozitivní efekt.

Kromě výše zmíněných vloček přes obrazovku při poslání emotikonu nebo samolepky se zimní tématikou si ještě můžete všimnout, že pokud pošlete zamilované samolepky, tak vám i druhé straně obrazovkou propluje několik srdíček.

Výše zmíněné funkce samozřejmě nejsou nějaké novinky, na kterých by měl stavit svět nebo jen aplikace Messenger, ale i tak jsme o nich chtěli pro některé čtenáře napsat, jelikož věříme, že některým udělá radost.

Messenger 1
Messenger 2
Messenger 3
Facebook Messenger colors

Dnes nejčtenější

.