Zavřít reklamu

icon 805235_largerV tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

MovieDesktop
Chcete dynamickou tapetu pro váš Mac? S aplikací MovieDesktop to není žádný problém. Pokud trávíte mnoho času u počítače, tak se může stát, že jste už unaveni tou jednou předvídatelnou tapetou. Po stáhnutí této aplikace můžete sledovat různá videa namísto jedné nudné nehybné tapety. Můžete si tam nahrát videa s jakoukoliv délkou.

[appbox appstore id534934171 oldprice=“0,99€“]

PDF to Text Converter
Opravdu užitečná aplikace, která vám umožní převádět soubory PDF na textové soubory. Jednodušší a rychlejší to být nemůže. Aplikace také umí konvertovat více dokumentů najednou.

[appbox appstore id693049050 oldprice=“0,99€“]

Archiv
Archiv je moderním a snadno použitelným nástrojem pro práci s archivy na vašem Macu. S touto aplikací můžete vytvářet archivy a také je lehce extrahovat (7z, zip, tar, bzip2, gzip, dmg, iso, udf). Aplikace nabízí možnost zaheslovat si váš obsah.

[appbox appstore id972436014 oldprice=“3,99€“]

Paste
Paste je novou možností, jak kopírovat a vkládat zkopírovaný text pro váš Mac. Tato aplikace ukládá všechno, co jste kdy zkopírovali a umožní vám použít zkopírovaný obsah kdykoliv budete potřebovat. Paste rozeznává a uchovává text, obrázky, odkazy, soubory a jakýkoliv další typ obsahu.

[appbox appstore id967805235 oldprice=“6,99€“]

Bookmarks Duplicates
Bookmarks Duplicates Cleaner je unikátním a užitečným nástrojem pro rychlé smazání záložek v Safari. Aplikace bleskurychle objeví duplikované záložky a poté je smaže.

[appbox appstore id984977589 oldprice=“3,99€“]

Scania Truck
Lákalo vás někdy posadit se za volant kamionu? Ve Scania Truck si to můžete jednoduše vyzkoušet. Scania Truck je mixem skvělé video hry a simulace, která nadchne každého, kdo miluje jízdu kamionem. Vyzkoušejte své řidičské schopnosti v různých úkolech a neustále se zlepšujte.

[appbox appstore id614465571 oldprice=“21,99€“]

www.cnet.com
Photo: www.cnet.com

Dnes nejčtenější

.