Zavřít reklamu

Star Wars Battlefront CompanionPokud se už dnes večer nemůžete dočkat premiéry nových Star Wars nebo jste prostě jen fanoušci, kteří se v průběhu nadcházejícího víkendu do kina chystají a chcete si zkrátit čekání, pak si určitě musíte vyzkoušet novou hru od Googlu, která dokonale propojí váš smartphone a PC nebo Mac. iPhone nebo jakýkoli jiný chytrý telefon totiž můžete proměnit ve světelný meč a vrhnout se na svém PC nebo Macu do boje.

Stačí, abyste zašli na tyto stránky, které Google právě představil a na mobilu v prohlížeči opsali vygenerovanou adresu. Pak už jen stačí správně uchytit telefon do ruky, jak máte popsáno na obrazovce, zkalibrovat telefon, stisknout tlačítko pro vysunutí meče a vrhnout se do boje.

Je docela obdivuhodné, jak vše funguje bez potřeby si cokoli instalovat jen v prohlížeči. Váš smartphone totiž bude simulovat světelný meč, se kterým budete ve hře máchat a odrážet střely. Nejde o nic extra herně propracovaného, ale jako zábava na 10 minut rozhodně postačí a některému vydrží jistě i o něco déle.

google-star-wars-lightsaber-game

*zdroj: BGR

Dnes nejčtenější

.