Zavřít reklamu

Apple logo 2015 iconApple v letošním roce začal prodávat poměrně velké množšstí produktů. Do prodeje se dostaly už před rokem představené Apple Watch, které tak vytvořily úplně novou kategorii. Revoluční byl jistě také 12″ Retina MacBook a nedávno představený iPad Pro, tedy také zcela nové produkty společnosti s logem nakousnutého jablíčka. Představený byl jako každoročně ale i nový iPhone, který tentokrát nese označení iPhone 6s a iPhone 6s Plus a vedle něj i nový iPad mini 4, který konečně přišel s výrazně lepším hardwarem.

Kromě toho Apple aktualizoval také MacBook Pro, který se pyšní Force Touch trackpadem, iMac nově nabídne 4K displej a 5K varianta se také dočkala nového hardwaru. Menší aktualizace se dočkal i populární MacBook Air. V neposlední řadě nesmíme rozhodně zapomenout na novou Apple TV 4. generace, která přináší tunu novinek a otevírá uživatelům dveře k novým možnostem.

V oblasti příslušenství od Applu přibylo také hned několik nových produktů. Tím nejzásadnějším je rozhodně nová Apple Pencil k iPadu Pro. Vedle ní se pak objevila k velkému tabletu také Smart Keyboard. Výrazné aktualizace se také dočkala myš Magc Mouse, poté klávesnice Magic Keyboard a nakonec i Magic Trackpad, který se dočkal Force Touch technologie.

Server 9to5mac vytvořil anketu, kde čtenáři mohli hlasovat o nejlepší Apple produkt a příslušenství roku 2015. Na výběr byly všechny výše zmíněné produkty a 5 034 čtenářů hlasovalo v anketě Apple produktů a 3650 v anketě nejlepšího příslušenství.

A jak tedy dopadla? V produktech se na prvním místě umístily jablečné hodinky Apple Watch, které se svými 35,7% hravě překonaly druhý iPhone 6s/Plus. Hned za ním se pak umístil Retina MacBook. V příslušenství s přehledem vyhrála Apple Pencil, která je opravdu oblíbená a hlavně užitečná, na druhém místě pak Magic Trackpad 2 hlavně díky technologii Force Touch a následovala Magic Keyboard. Na kompletní výsledky se můžete podívat níže.

printscreen 2015-12-14 v 0
printscreen 2015-12-14 v 0
Apple 2015

*zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.