Zavřít reklamu

Call Recorder iconUrčitě se vám už stalo, že když jste s někým volali a on vám říkal, co máte udělat nebo vám sděloval jiné důležité informace, tak jste po ukončení hovoru zjistili, že si něco podstatného nepamatujete. V jailbreak scéně s tímto není problém, jelikož existuje tweak, který vám umožní nahrávat hovory na iPhonu, ale pokud nemáte jailbreak, tak tak jen těžko budete hledat, jak nahrát hovory na iPhonu.

To ale platilo až do teď. Do App Storu totiž zavítala aplikace od Yallo, která vám umožní nahrávat hovory. Call Recorder, jak se aplikace nazývá, si vyžádá přístup k vašim kontaktům a pak už jim můžete zvesela volat. Během hovoru si pak lze aktivovat nahrávání, které se ukládá na Cloud, tudíž jej máte neustále při sobě kdekoli. Aplikace funguje i pro hovory v České republice, ale pokud přijmete příchozí hovor, tak Call Recorder nebude umět na našich operátorech nahrávat, z čehož plyne, že nahrávat u nás můžete jen odchozí hovory.

Aplikace je zdarma, ale abyste mohli přes ní volat a hlavně nahrávat, tak je potřeba mít kredit podobně jako byste platili za normální hovory přes svého operátora. Kredity v aplikaci ale můžete získávat sledováním reklamy nebo tím, že si stáhnete nějakou další aplikaci, kterou vám Call Recorder nabídne. Kredit si můžete nabít i přes platební kartu, přičemž částka kterou nabijete se vám přesně připíše i v aplikaci.

Yallo vydalo aplikaci Call Recorder přibližně před měsícem a od té doby si ji stáhlo více než 120 000 uživatelů. Nejprve byla aplikace dostupná pro Android, kde se během chvilky dostala do seznamu „Nejlepších aplikací.“ Její oblíbenost je zapříčiněna především také díky levným vnitrostátním mezistátním hovorům, tudíž pokud máte někoho v zahraničí, tak se vám volání přes Call Recorder vyplatí, přičemž si hovor ještě můžete nahrávat.

[appbox appstore id1030390224]

Call Recorder

Dnes nejčtenější

.