Zavřít reklamu

icon 632083_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Orderly
Velmi jednoduchá a přehledná kontrolní aplikace, která byla vytvořená přímo pro iOS. Jednotlivé úkoly máte k dispozici v oznamovacím centru. Úkolům můžete mimo jiné přiřazovat různé stupně důležitosti a aplikace také umí připomínat úkoly, pokud se ocitnete v blízkosti místa, které souvisí se zadaným úkolem. Své seznamy si také můžete vytisknout, poslat emailem či SMSkou.

[appbox appstore id506632088 oldprice=“0,99€“]

Magnifier
Zapomněli jste si své brýle na čtení nebo potřebujete lupu, abyste mohli přečíst menší text na vašem iOS zařízení? Magnifier transformuje váš iPhone na přibližovací lupu i s osvětlením. Aplikace vám umožní text přiblížit až 6krát.

[appbox appstore id508627598 oldprice=“0,99€“]

Translate Voicе
Translate Voice je aplikace zaměřující se na překlad. Použití aplikace je naprosto jednoduché – stačí promluvit a poté si poslechnout překlad. Aplikaci můžete využít na učení se cizím jazykům, při cestování či při hovoru s lidmi, kteří nehovoří vaším jazykem. Aplikace umí překládat do 33 cizích jazyků, včetně českého jazyka.

[appbox appstore id887759967 oldprice=“2,99€“]

MyFolder Pro
Pokud si přejete mít všechny různé dokumenty, videa, fotografie či poznámky chráněné, tak je pro vás ideální aplikací MyFolder Pro. Za pomocí této aplikace můžete sdílet obsah i se svými přáteli. Z důvodu absolutní bezpečnosti aplikace nevyužívá připojení k internetu.

[appbox appstore id552871276 oldprice=“2,99€“]

Follow Me for Instagram
S pomocí Follow Me for Instagram uvidíte na mapě polohu jednotlivých příspěvků, v momentě, kdy byly nahrány na Instagram. Prostě a jednoduše – ať už se nacházíte kdekoliv, tak díky této aplikaci můžete shlédnout všechny příspěvky, které byly nahrané na Instagram v dané lokalitě. Follow Me vám tedy může pomoci v honbě za novými ,,followers”.

[appbox appstore id673632083 oldprice=“2,99€“]

Web Explorer
Web Explorer je zajímavým webovým prohlížečem, který umí odstraňovat reklamy, obsahuje výkonný stahovač, ftp klienta a další. Dále aplikace nabízí intuitivní, přehledné uživatelské rozhraní a podporu mnoha formátů.

[appbox appstore id473825218 oldprice=“0,99€“]

iAgenda
Aplikace iAgenda byla vytvořena pro jednodušší organizaci vašeho pracovního i osobního života. IAgenda je rychlou a příjemnou rozvrhovou aplikací pro váš iPad. Váš rozvrh poté můžete sdílet jako obrázek, PDF či excelový soubor. Dále aplikace nabízí intuitivní uživatelské rozhraní a efektivní podporu gest.

[appbox appstore id672519863 oldprice=“4,99€“]

War Z
War Z je zajímavou hrou, ve které se nacházíte v nebezpečném světě s chodícími mrtvolami a nespočtem toxických kreatur. Temné časy nastaly, takže vytrénujte své vojáky, najděte spojence a ochraňte vaší rodnou vlast. Pamatujte, že jedině ti, kteří prokáží dostatečnou odvahu a moudrost mohou přežít. War Z je svěží strategickou zombie hrou, která vás rozhodně nebude nudit. Aplikace podporuje český jazyk.

[appbox appstore id1040083067 oldprice=“0,99€“]

Cut the Rope 2
O populární hře Cut the Rope 2 jsme sice psali minulý týden v samostatném článku, ale je jasné, že někomu článek unikl a možná si nevšiml, že se hra stala aplikací týdne. Díky tomu je právě zdarma a proto neváhejte a určitě si hru stáhněte. Jde o pokračování úspěšného předchůdce, kde budete řešit hlavně to, jak záludně dostat sladkost k roztomilé příšerce.

[appbox appstore id681814050 oldprice=“0,99€“]

Magnifier Flash

Šikovná aplikace, která slouží jako virtuální lupa. Pokud tedy nemůžete někde přečíst text napsaný miniaturním písmem, pak vám Magnifier Flash přijde vhod. Navíc slouží i jako baterka, takže při přiblížení si můžete na text svítit, abyste jej lépe viděli v horších světelných podmínkách.

[appbox appstore id508627598 oldprice=“0,99€“]

Photo: Geoff Pugh/The Telegraph
  Photo: Geoff Pugh/The Telegraph

Dnes nejčtenější

.