Zavřít reklamu

Smart Battery Case iconŽe výdrž batérie iPhonu nie je zrovna najlepšia, potvrdil aj samotný Apple, ktorý vydal svoj vlastný Smart Battery Case. Netrvalo ale dlho a nový obal + externú batériu v jednom začali kritizovať všetci konkurenti, ako aj drvivá väčšina fanúšikov Applu, ktorí sa zhodli v tom, že toto by za Steva vážne neprešlo. Spoločnosť, ktorá bola doteraz známa svojim jedinečným a vysokokvalitným dizajnom, zrazu vytvorila niečo podobného kalibru ako bol Fiat Multipla. Skrátka, niekedy sa aj majster tesár utne a väčšinou to končí jeho zosmiešnením, čoho svedkami sme aj dnes, pretože tu máme zopár konkurenčných spoločností, ktoré si spravili srandu z Applu a jeho nepodarku.

Už ráno sme mohli vidieť reakciu LG, ktoré na Twitteri zverejnilo fotku svojho mobilu V10 a zdôrazňovalo absenciu akýchkoľvek hrbolov, či už sa jedná o fotoaparát alebo o batériu, keďže v týchto dvoch aspektoch jeho mobil naozaj konkuruje iPhonu 6s v kombinácii s novým Battery Packom. Len je škoda, že o telefóne V10 počujem prvýkrát.

Neskôr sa ozvalo aj BlackBerry, ktoré na Twitteri odprezentovalo 22,5-hodinovú výdrž batérie svojho nového smartfónu PRIV (mimochodom, je to mobil so zakriveným displejom, za čo môže pravdepodobne spolupráca so Samsungom). BlackBerry, ktoré bolo v minulosti v rovnakom postavení ako Apple, zareagovalo na battery case uštipačnou poznámkou: „Kto potrebuje externú batériu, keď máte 22,5-hodinovú výdrž? Majitelia BlackBerry PRIV určite nie.“ Na tejto reklame sa cení rozhodne to, že aj keď vieme, na koho reklama naráža, vlastne to nevieme tak dobre, pretože iPhone nie je jediný, pre koho sa vyrábajú externé batérie a obaly v jednom.

https://twitter.com/BlackBerry/status/674602657408008192/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Napokon sa ozval ASUS (nie, Samsung sa vážne neozval), ktorý už dávnejšie vyrobil PadFone. Alebo FonePad. Alebo ja neviem, skrátka mobil, ktorý ste zasunuli do tabletu a nabili ho, čím ste vytvorili tak trochu hrbolaté zariadenie. Na to ASUS akosi zabudol a na Twitteri miesto toho zverejnil informácie o výdrži batérie v jeho telefóne Zenfone Max a porovnal ich s parametrami battery packu. Uznávame, že si ASUS dal námahu vytvoriť náčrt battery packu aj telefónu pod ním.

https://twitter.com/ASUS/status/674561517639958529/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Dnes nejčtenější

.