Zavřít reklamu

icon 641550_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

TextVideo
TextVideo vám přináší snadnou cestu, jak přidávat do vašich videí text. Díky této aplikaci může být text různě zdeformovaný, přetočený či animovaný. TextVideo nabízí stovky různých fontů, efektů a velké množství podkresové hudby. Aplikace vám také nabízí základní editační funkce pro vaše videa.

[appbox appstore id947689845 oldprice=“2,99€“]

BeetleCam
BeetleCam Gallery Cleaner vám umožní uvolnit hromadu úložného prostoru na vašem iPhonu a iCloudu. Tento chytrý nástroj dokáže automaticky detekovat nechtěné fotografie na vašem zařízení. Aplikace proskenuje vaše zařízení a odstraní duplikované či velmi podobné snímky.

[appbox appstore id1050484615 oldprice=“3,99€“]

iCal Widget
Potřebujete se rychle mrknout do svého diáře? Aplikace iCal vám to bleskurychle umožní, aniž byste museli své iOS zařízení odemknout. Jednoduše si stáhněte dolů své notifikační centrum a aplikace vám poskytne náhled do vašeho kalendáře. ICal nabízí denní i týdenní harmonogram.

[appbox appstore id1048513780 oldprice=“1,99€“]

Home Design
Pokud se hodláte stěhovat do nového bytu nebo jste se rozhodli obměnit staré uspořádání vaší domácnosti, tak jste narazili na skvělou aplikaci, která vám rozhodně ulehčí práci. S touto aplikací budou změny ve vaší domácnosti zcela intuitivní a rychlé. Aplikace obsahuje všechny nezbytné funkce, které potřebujete pro navržení svého nového domova. Home Design nevyžaduje žádné internetové připojení.

[appbox appstore id413515229 oldprice=“4,99€“]

Vanish Weight Monitorujte snadno svou tělesnou váhu s aplikací Vanish Weight. Stačí do aplikace zadat aktuální a cílovou váhu. Pořizujte si selfie a sami můžete porovnat, zda jste něco shodili. Aplikace nevyžaduje žádnou registraci či osobní data. Připravte se na hubnutí po Vánocích s Vanish Weight. [appbox appstore id1059698644 oldprice=“0,99€“] Starglobe Starglobe vám nabízí skvělou možnost, jak prozkoumávat noční oblohu. Stačí nasměrovat svůj iPhone či iPad k obloze a okamžitě uvidíte na jaké hvězdy, planety, galaxie a konstelace hvězd se právě díváte. I v případě, že je obloha zatažená či je denní světlo, tak vám Starglobe ukáže, které hvězdy, planety, galaxie i konstelace jsou ukryty před vaším zrakem. [appbox appstore id703554364 oldprice=“4,99€“] Birthdays Widget Pokud hledáte nějakou užitečnou aplikaci, která za vás bude myslet na narozeniny celé rodiny a všech přátel, tak můžete vyzkoušet Birthdays Widget. Nadcházející narozeniny budou vždy zobrazeny v notifikačním centru. Sami si můžete zvolit kolik dní dopředu vás má aplikace upozornit na blížící se narozeniny. [appbox appstore id933641550 oldprice=“0,99€“] Keymoji Jednoduše začněte psát a uvidíte, jak vám začne vaše emotikonová klávesnice automaticky nabízet různé možnosti. Pokud chcete psát zábavné texty plné emotikonů, tak je pro vás aplikace Keymoji tou pravou. Podporuje aplikace Snapchat, Facebook, Whatsapp, Email, iMessage, Kik, Line, Kakao Talk, WeChat, Notes, Twitter a další. [appbox appstore id886476394 oldprice=“6,99€“]

iphone hnad apps

Dnes nejčtenější

.