Zavřít reklamu

icon 484531_largerV tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

SystemDoctor
SystemDoctor je užitečným nástrojem, který vám poskytne optimalizaci disku a paměti Macu. Aplikace dokáže vyčistit nepoužívané soubory, což vám poskytne mnohem více místa na disku. U starších Macu by vám aplikace mohla také pomoci ke zrychlejí celého systému. Neváhejte a stahujte.

[appbox appstore id718222469 oldprice=“1,99€“]

Screenshots
Zachyťte jednotlivé screenshoty vaší obrazovky a každé otevřené okno současně za pomocí stisknutí jednoho tlačítka. Můžete mít například v Safari otevřených 10 oken a v momentě, kdy stisknete tlačítko, tak vám tato aplikace zachytí screenshot každého okna zvlášť a uloží je do vámi zvolené složky.

[appbox appstore id596575437 oldprice=“4,99€“]

Narcissism
Narcissism je aplikací, která je zaměřená spíše na něžné pohlaví, i když i některým mužům se třeba může hodit. Každá žena někdy určitě zažila, že se potřebovala namalovat nebo zkontrolovat něco na svém obličeji, ale neměla u sebe žádné zrcadlo ani zrcátko. V tom případě vám pomůže Narcissism, jelikož vám umožní podívat se na sebe pomocí jakéhosi digitálního zrcadla.

[appbox appstore id1051190087 oldprice=“1,99€“]

PDF Reader
PDF Reader je aplikací, která se zaměřuje na prohlížení PDF souborů a zapisování poznámek pro OS X. Aplikace vám umožní připojovat poznámky k PDF, vyhledávat ve vašich PDF souborech, snadno označovat dokumenty a mnoho dalšího.

[appbox appstore id591596797 oldprice=“9,99€“]

Lightbox
Lightbox je intuitivní a jednoduchou galerií pro vaše fotografie. Můžete rychle začít díky krásným šablonám, které nabízí tato aplikace. Tuto galerii můžete snadno zveřejnit např. na svých webových stránkách.

[appbox appstore id881527146 oldprice=“14,99€“]

Recipe Manager
Pokud rádi vaříte a vyžíváte se ve sbírání a organizaci různých receptů na vaření, tak vás možná zaujme Recipe Manager. Aplikace podporuje jednoduché přetahování a díky velkému množství různých nástrojů vám umožní být kreativní s designem vašich receptů. Recipe Manager obsahuje intuitivní a zábavný editor, který vám značně zpříjemní práci s vašimi recepty.

[appbox appstore id951347543 oldprice=“14,99€“]

Home Design
Pokud se hodláte stěhovat do nového bytu nebo jste se rozhodli obměnit staré uspořádání vaší domácnosti, tak jste narazili na skvělou aplikaci, která vám rozhodně ulehčí práci. S touto aplikací budou změny ve vaší domácnosti zcela intuitivní a rychlé. Aplikace obsahuje všechny nezbytné funkce, které potřebujete pro navržení svého nového domova. Home Design nevyžaduje žádné internetové připojení.

[appbox appstore id955414427 oldprice=“10,99€“]

OneRadio
S aplikací OneRadio můžete začít prozkoumávat různorodé rádiové stanice z celého světa. Aplikace vám poskytne vysoce kvalitní poslech zajímavých stanic. Nové rádiové stanice jsou neustále přidávány.

[appbox appstore id992484531 oldprice=“4,99€“]

www.cnet.com
Photo: www.cnet.com

Dnes nejčtenější

.