Zavřít reklamu

MGQL2_AV1_SILVERTim Cook, CEO Applu, se zúčastnil události  Hour of Code v New Yorku, kde narazil na redaktora Lance Ulanoff z Mashable, který samozřejmě neváhal a ihned se ho zeptal na názor na nový obal s integrovanou baterií pro iPhone 6 a iPhone 6s, jenž Apple začal prodávat teprve před dvěma dny. Po vydání obalu se totiž zvedla vlna posměšků a kritiky, že Battery Smart Case, jak se nový obal nazývá, vypadá strašně a mnozí jej nazývají „hrb.“

Redaktor se moc neostýchal a Cooka se okamžitě zeptal, co si myslí o tom, že fanoušci obal označují jako hrb pro iPhone. „Vím o tom, ale nenazýval bych ho hrbem“ odpověděl jednoduše Cook.

Aby ale nový obal obhájil, dodal ještě, že Battery Smart Case je mnohem poddanější a to především díky silikonu, ze kterého je vyroben a díky čemuž se mnohem snadněji nasazuje, než podobné obaly od jiných výrobců. „Když je obal tvrdý, tak zjistíte, že je velice obtížné jej nasadit nebo sundat“ řekl Cook. „My jsme ale vytvořili chytrý obal, který je poddajný“ dodal.

Cook se navíc vyjádřil i k poznámkám, které obalu vytýkaly, že nabízí až příliš malou baterii, která nestačí ani na jedno plné dobití iPhonu. „Ale pokud cestujete a jdete na jednodenní výlet, tak je docela příjemné ho mít“ obhájil to Cook.

Z vyjádření Cooka je tedy jasné, že Apple chce, abyste si obal koupili jen jako jakýsi doplněk pro iPhone, který použijete v momentě, kdy budete delší dobu bez energie, spíše než na každodenní používání. Právě proto ví, že budete obal poměrně často sundavat a opět nandavat a chtěl, aby to bylo co nejsnazší. Smart Battery Case si můžete pořídit ve dvou barevných variantách i v České republice za 2990 Kč.

Smart Battery Case 1

Dnes nejčtenější

.