Zavřít reklamu

pixelmatorPixelmator pro iPhone a iPad dnes dostal další velkou aktualizaci s několika důležitými funkcemi pro mobilní foto a video editor. Snad největší novinkou je přidání podpory iPadu Pro společně s Apple Pencil. To přináší přesné kreslení, super stínování a podporu funkce, která při kreslení nezaznamenává dlaň. Apple Pencil se přizpůsobuje a kreslí podle toho, jaký tlak je na ni vyvíjen a jaký náklon jste pro stínování zvolili.

Pokud máte jeden z nových iPhonů 6s a 6s Plus, jistě vás potěší nově přidaná podpora 3D Touch. Tu využijete při kreslení prstem, kdy stejně jako u Apple Pencil, iPhone pozná, jak moc tlačíte a podle toho se také chová. Nicméně byla přidána podpora pro 3D Touch i obecně, což znamená, že z obrazovky silným stiskem na ikonku aplikace vyvoláte menu, které nabízí 3 možnosti. Rychlou volbu „Open Gallery“, která vám umožní rychlé přesměrování na vaše výtvory, které jste v aplikaci vytvořily. Další je možnost „Open from Photos“, která vás přesměruje do vaší fotogalerie, ze které již můžete rovnou vybrat obrázek, který budete upravovat. Třetí možnost je „Create Image“, jež umožní ihned začít vytvářet.

Pixelmator 3D Touch

Kromě novinek, které se týkají iPadu Pro a nových iPhonů, však Pixelmator přináší několik novinek i pro všechny iOS uživatele. Pixelmator ve verzi 2.2 totiž obdržel funkci na automatickou opravu nakreslených čar, možnost nastavení velikosti písma až 1000 pixelů a vylepšení ořezávání obrázků. Aktualizace také přidává několik nových štětců, včetně štětce 8-bitového. Samozřejmě jako každá aktualizace, přináší vylepšení výkonu a opravy menších chyb.

[appbox appstore id924695435]

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.