Zavřít reklamu

MGQL2_AV1_SILVERVčera Apple poněkud nečekaně začal prodávat iPhone Smart Battery Case pro iPhone 6s a starší iPhone 6. Okamžitě si napříč celým internetem vysloužil obrovskou kritiku za svůj vzhled a vlastně i za to, že vůbec existuje. Ti, kterým se líbí, se pravděpodobně báli vůbec svůj názor napsat do komentářů, a tak jsme si mohli přečíst opravdu jen samé negativní názory. Apple jej prodává za $99 respektive u nás za 2990 Kč, což rozhodně není málo, ale nabídne až o 25h delší výdrž baterie.

Obal se samozřejmě začal prodávat i v kamenných obchodech společnosti a tak první zájemci neváhali a okamžitě si pro něj zašli. Populární YouTuber DetroitBorg byl jedním z nich, tudíž nám jako první unboxing a celkově prohlídku obalu ve obou barevných variantách.

DetroitBorg prozrazuje, že iPhone 6s s obalem je o něco těžší, než větší iPhone 6 Plus se silikonovým obalem od Applu, což je vzhledem k integrované baterii logické. Navíc nám ukazuje, jak Apple vyřešil kontrolování stavu baterie, který je uvnitř obalu. Procento nabití můžete vidět jak na uzamčené obrazovce, tak ve widgetu v oznamovacím centru v záložce Dnes, který je novinkou iOS 9.

Na spodní straně obalu se nacházejí otvory pro mikrofon a reproduktor a samozřejmě i otvor pro 3,5mm jack, který je nyní o něco hůře přístupnější, ale se sluchátky Apple EarPods, které společnost přibaluje ke každému novému iPhonu, je obal plně kompatibilní. Problémy ale nastanou v případě, že máte jiná sluchátka, který mají konektor zahnutý do písmene L.

Více se už dozvíte v samotném videu níže.


 

Další trojice videí pro lepší představu, jak nový Smart Battery Case vypadá a co nabízí:

Dnes nejčtenější

.