Zavřít reklamu

first iPhone 2G iconUrčitě už se vám stalo, že jste v autobuse, restauraci nebo kdekoli jinde uslyšeli výchozí vyzvánění iPhonu a automaticky jste sahali do kapsy pro svůj telefon. Mnoho uživatelů si totiž na svých jablečných miláčcích nechává defaultní vyzvánění a proto se pak snadno stane, že jej má hned několik lidí v jednom autobuse stejné. Musím se i já přiznat, že vyzvánění neměním jelikož mi to výchozí přijde prostě nejlepší a nejsem velkým zastáncem oblíbených skladeb, které by měly začít hrát na veřejnosti kdykoli, kdy mi někdo zavolá. Ale jde jen o subjektivní názor.

Dovolím si říct, že vyzvánění z iPhonů jsou dnes vůbec nejpopulárnější, podobně jako byly dříve populární vyzvánění z Nokie. Zažil jsem kolikrát i to, že si uživatelé Androidu stahovali aplikace, které jim umožnili nastavit si vyzvánění z iPhonů na své telefony. Paradoxně pár minut na to se nechali slyšet, jak je ten iPhone strašný a že by ho nikdy nechtěli.

Popularita zvuků ze současných, ale i starších iPhonů došla do takového bodu, že se na ně dělají různé remixy, které najdete všude na internetu. Při bádání rozhodně narazíte i na opravdu povedený remix od MetroGnome, kteří už jistě někteří z vás znají, jelikož na YouTube dosáhl takové popularity, že si vysloužil přes 7 milionů zhlédnutí. Jeho tvorbu v reálném čase můžete vidět níže, přičemž jde opravdu o zajímavou podívanou a věřím, že neurazí nikoho ani svou hudební stránkou, protože je jednoduše chytlavý.

Pokud se vám remix zalíbil, pak si jej můžete stáhnout přímo zde. A když už mám tu možnost, tak bych rád požádal například o YouTube odkaz na vyzvánění, které začne hrát v čase 0:22, jelikož mně se jej nepodařilo nikde najít. Na druhou stranu jsem narazil na hodně slavné vyzvánění Marimba z iOS, které v remixu chybí a najdete jej ve videu níže.

 

Dnes nejčtenější

.